Contact Lid worden
Begin met zwemles

Begin met zwemles

Is je kind vier jaar of ouder? Dan is het tijd voor zwemles! Bij Club Pellikaan hebben we een korte (of geen) wachtlijst en werken we in kleine groepjes.

Kleine groepjes, korte wachtlijst

Ieder kind is uniek. Bij Club Pellikaan staat zwemles dan ook in het teken van de persoonlijke ontwikkeling. Je hoeft niet lid te zijn van de club om zwemles te volgen. Wij werken met kleine groepjes en een korte wachtlijst. 

Kleine groepjes, korte wachtlijst

Zwemschool Pellikaan

Op onze clubs in Breda, Goirle, Tilburg en Maastricht krijgen kinderen les van Zwemschool Pellikaan met de EasySwim methode. Hierbij gaan kids direct het diepe in tijdens de zwemles met het speciale zwemvest. Ze oefenen de zwemslagen door praktijksituaties, zoals zwemmen door een wak of een schat opduiken. Hierdoor krijgen kinderen op een speelse en veilige manier zwemles, waar ze de rest van hun leven plezier van hebben. Meer weten? Bekijk dan de veelgestelde vragen. In Amersfoort wordt zwemles gegeven door Get Flexible, in Apeldoorn door Zwemschool Dolfijn. Bekijk hun website voor meer informatie.

The Coffee Club

Het leven is al druk genoeg. Daarom doen wij er alles aan om zwemles óók voor ouders leuk te maken. Normaal gesproken kun je tijdens de zwemles even ontspannen in The Coffee Club. Met een tijdschrift, een gezonde lunch of een goede kop koffie. Helaas is dit vanwege de huidige situatie niet mogelijk, maar we hopen natuurlijk dat dit snel weer kan! 

The Coffee Club
Teaser

Beginnen met zwemles?

Tarieven