Contact Lid worden

Buitentennis

Onze deuren zijn geopend voor buitentennis! Speel enkel- of dubbelspel op onze buitenbanen. Je kunt een baan reserveren voor 20 euro per baan via de booking app.

Meld je aan en reserveer via de booking app

Het is noodzakelijk je buitenbaan te reserveren via de booking app. Per geboekte baan betaal je 20 euro. Eén persoon per gezelschap boekt en betaalt de baan. Het bedrag blijft hetzelfde, of je nu enkel- of dubbelspel doet. Om een boeking te kunnen plaatsen meld je je eerst aan via het contactformulier. Selecteer ik ben lid en kies in het drop-down menu voor outdoor programma om toestemming te geven voor een wekelijkse incasso. Aanmelden kost niks, je betaalt pas wanneer je een boeking hebt gemaakt in de booking app. 


Let's play!

Kom max. 5 minuten voor je geboekte tijdslot via het hek naar de tennisbaan. We lenen in deze periode helaas geen materialen uit, dus zorg dat je je eigen tennisspullen meeneemt. De club is verder gesloten. Het is daardoor niet mogelijk om op locatie om te kleden of een toilet te bezoeken. We willen je vragen na de reservering de club meteen te verlaten, zodat we de doorstroom veilig kunnen houden.