Contact Lid worden

Namasté Health consult

01 Nov 2019 t/m 30 Nov 2019

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

De gehele maand november geeft Alejandro consulten op basis van de Vedische Astrologie in combinatie met ayurvedische adviezen.

Waarom zou ik een Consult boeken?

Zit je momenteel niet lekker in je vel, zijn er zaken die op dit moment een uitdaging zijn of heb je vragen over o.a. diverse levensthema’s? Dan kan dit consult jou een duidelijke spiegel voorhouden over wat het beste bij je past en waarom. Het laat zien hoe je tegen bepaalde zaken aankijkt.

Waarom zou ik een Consult boeken?

Wat levert het op?

Het kan je ook aan het denken zetten, rust en inzicht geven en je dus bewust maken waarom je dingen doet zoals je tot nu doet. Het kan zorgen voor acceptatie, motivatie of inspiratie om je natuurlijke levenspad te gaan (ver)volgen op basis van jouw vaardigheden, talenten, voorkeuren, ideeën, visies normen en waarden.
Op deze manier zal je bezig zijn om op een gezonde en natuurlijke basis door het leven te gaan, om wellicht het maximale uit jou leven kunnen te halen. 

Wat levert het op?

Hierbij zijn? 

Boek een consult via info@ayurveda-healthcoaching.nl. Kosten? Dat bepaal jij na het consult. Je beslist zelf wat je het waard vindt.