Contact Lid worden

Health check

01 Oct 2020 t/m 31 Oct 2020

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Je lichaam geeft vaak signalen over hoe het met je gaat, maar soms zijn ze lastig te ontcijferen. Of weten we het eigenlijk niet eens écht hoe gezond we zijn. Daarom kun je in de maand oktober een gratis health check doen bij Fit by Liz.

Fit by Liz 

Lizzy Giesen is gewichtsconsulente en gezondheidscoach bij Fit by Liz. Zij zit gevestigd in het Medical Health Clinic op de club in Amersfoort. In oktober kun je een gratis health check bij haar doen. Deze check bestaat uit een online vragenlijst waarmee je inzicht krijgt in welke vlakken van je leefstijl verbetert kunnen worden. Er wordt hierbij gekeken naar bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning/mentale gezondheid. Daarna volgt er een afspraak op locatie voor de fysieke meting. Vervolgens bekijkt Lizzy de resultaten en komt er een volledige gezondheidsadvies uit. Dit advies neemt zij met je door en bekijkt samen met jou de eventuele gezondheidsdoelen. 


Aanmelden

Maak een afspraak met Lizzy via dit contactformulier. Laat je gegevens achter en geef in de opmerking aan dat het gaat om de health check. Daarna neemt zij contact met jou op!