Contact Lid worden

Namasté November X Jiske

01 Nov 2020 t/m 30 Nov 2020

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Altijd al willen beginnen met yoga, maar houdt onzekerheid, geen ervaring hebben of onrust in je lijf je tegen? Jiske helpt je - als personal yoga trainer van Get Flexible - de mat op met een speciale Namasté November deal voor leden.

Yoga voor beginners 

Er kunnen tal van redenen zijn waarom je nog niet bent begonnen met yoga. Onrust in je lijf, denken dat je te zwaar, te stijf of niet lenig genoeg bent. Of misschien vind je het ongemakkelijk om meteen te beginnen in een grote zaal vol yogi’s? Waar en hoe te beginnen in het enorme yoga aanbod van de club: Jiske helpt je de mat op!

Fotocredits: Rob Oudkerk

Waarom personal yoga training? 

Personal training op basis van yoga is dé manier om op een veilige doelgerichte manier met yoga te beginnen. En daar hoef je helemaal niet lenig voor te zijn! In een vertrouwde setting krijg je alle ruimte en tijd om te ontdekken hoe yoga jouw leefstijl en sportbeoefening aanvult. Hoe je effectief herstelt terwijl jouw fysieke én mentale weerbaarheid toeneemt zodat je flexibeler in het leven gaat staan. 

Een personal training op basis van yoga is opgebouwd uit ademhalingsoefeningen en yoga stretches. Elke sessie heeft een specifieke en persoonlijke focus en wordt afgesloten met een eindontspanning. In het oriënterend intakegesprek deel je je wensen en kijk ik samen met jou naar je fysieke mogelijkheden. Op basis hiervan stel ik een unieke training samen. Ik bied je alle zekerheid om binnen jouw mogelijkheden vrij te gaan bewegen, te ontdekken en alle voordelen van yoga te beleven.

Namasté deal 

  • 1x intake gesprek van 30 minuten. 
  • 5x persoonlijke trainingen (60 minuten per training). 
  • 4x instructievideo's voor beginners - gegeven door Jiske - voor online support. 
  • Toegang tot Jiske's online yoga omgeving met 20 online yoga trainingen (normaliter 26 euro). 
  • Een unieke yogasessie op maat gemaakt voor jou, voor thuis. 
  • Persoonlijk yoga stijl advies. 

Online specials 

Tijdens Namasté November delen we een viertal video's voor beginners. Jiske vertelt hier alles over o.a. het doel van yoga, waar yoga bij kan helpen en welke oefeningen je kunt doen. Het fijne hieraan is dat je dit thuis kunt volgen en op jouw tempo kunt ontdekken. Een goede start voordat je een les gaat volgen op de club! 

Kosten & aanmelden 

Deze Namasté November deal kost 300 euro. Dit is alleen beschikbaar voor Club Pellikaan leden. Voor meer informatie of aanmelden kun je terecht bij Get Flexible/Jiske via: namaste@jaijiva.com

Meer weten over Get Flexible? Ga naar: getflexible.nl