Contact Lid worden

The Field : Sneak Preview lessen

28 Oct 2019 t/m 02 Nov 2019

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Het is bijna zo ver: dan gaat The Field open. Op maandag 4 november start het nieuwe rooster inclusief The Field lessen. Schrijf je in voor de sneak preview lessen vanaf maandag 28 oktober.

Step Your Game Up

Op maandag 28 oktober openen we de deuren van The Field voor de soft launch met de speciale sneak preview lessen. Zo kun je vast proeven van het nieuwe rooster. Onze Field mastertrainers zijn er klaar voor om jou nieuwe records te laten verbreken. Doe bijvoorbeeld mee met CrossField en combineer gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in een uitdagende trainingsvorm. Of kies voor de lessen Weight Lifting, Xtreme, Fight Club of S.P.A.R.Q. 

Step Your Game Up

Sneak Preview lessen

Wo 30 okt20.00 - 21.00 uur CrossField
Do 31 okt09.00 - 10.00 uur
S.P.A.R.Q.
Vr 1 nov18.00 - 19.00 uurFight Club 
Za 2 nov09.00 - 10.00 uur
Xtreme
Za 2 nov
10.00 - 11.00 uurWeightlifting


Nieuw rooster vanaf 4 november

Na deze sneak preview lessen begint het nieuwe Field rooster op maandag 4 november. Bekijk het rooster hier. Je kunt daar ook lezen wat bovenstaande lessen inhouden. Voor de sneak preview lessen moet je je inschrijven bij de receptie. Vanaf 4 november is inschrijven voor de lessen niet meer nodig. 


The Field Games

Vanaf maandag 28 oktober beginnen de sneak preview lessen en gaan de deuren van The Field open. Vanaf dan mag je ook vrij trainen op The Field. De officiële opening van The Field is op maandag 11 november met The Field Games. Hierover ontvang je nog meer informatie via de e-mail. Of blijf op de hoogte via Instagram


Inschrijven voor sneak previews

Inschrijven voor de sneak preview lessen kan bij de receptie van de club vanaf maandag 21 oktober. Wees er snel bij, want we hebben beperkt aantal plekken.