Contact Lid worden

Arie Boomsma workshop

25 Mar 2023

Hoe zorg je dat je je doelen klein maakt en behaalt? Fitnessgoeroe Arie Boomsma komt wederom naar Club Pellikaan om je hierbij te helpen en inspireren. Hij geeft tips en tricks, met aansluitend een workout.

Arie Boomsma

Tijdens de workshop vertelt Arie Boomsma wat je kunt doen om je doelen te behalen. Arie is een vriend van de club en eigenaar van Vondelgym. Regelmatig schuift hij aan als fitness specialist bij RTL Boulevard. Daarnaast schreef hij drie boeken over gezonder leven. Hij is expert in hoe je met kleine stapjes tot grote veranderingen kunt komen. 

We starten het event met een lezing, gevolgd door een korte workout zonder materialen. Aansluitend krijgen alle deelnemers het boek Trainen voor het Leven mee naar huis. Deelname is exclusief voor leden en kost 29 euro per persoon. In Apeldoorn zitten we aan het maximum aantal deelnemers. Je kunt je nog inschrijven voor de reservelijst. 

Arie Boomsma

AFTERMOVIE 2020

Een video impressie van de workshop in 2020 op de club in Breda:

Zaterdag 25 maart

Arie komt op zaterdag 25 maart naar Apeldoorn. Het event duurt van 11.00 tot 12.30 uur. In Apeldoorn zitten we aan het maximum aantal deelnemers. Je kunt je nog inschrijven voor de reservelijst via deze link. Is er plek op de lijst, dan krijg je een bericht. Daarna kun je de betaling van 29 euro voldoen bij de receptie van de club en is je inschrijving definitief. Het boek krijg je tijdens de workshop. Het event met Arie Boomsma is exclusief voor leden van Club Pellikaan.  

 

Inschrijven