Dit is een preview van agenda item "Verbouwing zwembad".

Lid worden

Verbouwing zwembad

08 Jul 2019 t/m 29 Jul 2019

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Het zwembad krijgt een upgrade! Daarom zal vanaf maandag 8 juli het zwembad en de wellness tijdelijk dicht gaan in verband met werkzaamheden. Lees hier wat we gaan doen en wat dit voor jou betekent.

Mooier, beter, fijner

Om de kwaliteit hoog te houden en jou de beste ervaring te bieden, gaan we het zwembad en de wellness een upgrade geven. Het verbouwen start op maandag 8 juli en zal twee tot drie weken duren. Het zwembad en de welness zijn gedurende de verbouwing dicht.

Wat er gaat gebeuren • De bodem van het zwembad wordt opnieuw betegeld, de douches in het zwembad wordt vernieuwd, we gaan schilderen en betegelen in de gehele ruimte, de wand bij de sauna's wordt verbeterd n het toilet in het zwembad wordt in een nieuw jasje gestoken.

Wat dit voor jou betekent • Tijdens de verbouwing van harte welkom in het zwembad en de wellness van onze clubs in Tilburg en Goirle. Ook kan je als lid tijdens de verbouwing zonder kosten twee keer per week gebruik maken van de faciliteiten van zwembad Sonsbeeck en Wolfslaar (vouchers en voorwaarden verkrijgbaar bij de receptie).

Wat als jij mee doet met aquafit • Op maandag 8 en 15 juli gaan we met de aquagroep wandelen als vervanging van aquafit. De lessen op vrijdag 12 en 19 juli worden vervangen door een vitaleitsles in Dance 2. Zo kan jij toch nog je vaste beweeguurtje meepakken!

We hopen dat jij straks extra kan gaan genieten in het vernieuwde zwembad en de wellness!

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan gerust aan een van onze personeelsleden.

Mooier, beter, fijner