Contact Lid worden

Nieuw: Strength Development

02 Oct 2023 t/m 24 Dec 2023

Zijn range of motion, periodisering en progressive overload vage termen voor je? Na de cursus Strength Development niet meer! Leer de in en outs van krachttraining tijdens de 12-weekse cursus.

Fit voor 2024 in 12 weken

Tijdens de cursus Strength Development train je op een vast moment in de week: maandag 18.00 uur, woensdag 18.00 uur en zaterdag 12.00 uur. Hier ga je in een kleine groep aan de slag gaat met krachttraining. Onze fitcoaches geven je feedback en tips om je techniek en kracht te verbeteren. Bij de start van de cursus wegen en meten we je en ook krijg je toegang tot de besloten community om elkaar te motiveren. Dit programma is voor jou als je:

  • Wilt starten met krachttraining, maar geen idee hebt hoe;
  • Als je je krachttraining naar een hoger niveau wilt brengen;
  • Een stok achter de deur nodig hebt als motivatie;
  • Wilt leren welke parameters in je training belangrijk zijn;
  • Wilt leren wat termen als range of motion, periodisering en progressive overload inhouden;
  • Fit wilt zijn voor het nieuwe jaar begint.

Kracht training basics

Tijdens dit traject ligt de focus op sterker worden en wat er voor nodig is om dat doel te bereiken. Na dit 12-weken programma is jouw kracht meetbaar toegenomen. De training wordt aangeboden in small group vorm, waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Elke week komen er nieuwe oefeningen aan bod. Het doel is dat je iedere week iets meer kunt dan de week ervoor: een belangrijke parameter waaruit je kunt merken dat je kracht is toegenomen.

Kracht training basics

Meedoen?

De cursus is vol! Deze 12-weekse krachtcursus is exclusief voor leden van de club en start op maandag 2 oktober. Je betaalt hiervoor niets extra! Om het uiterste uit deze periode te halen is commitment belangrijk. Je meldt je dus aan voor het gehele traject van 12 weken*. Alleen door elke week te komen zul je optimale progressie maken. Let op er is beperkt plek en vol is vol!

*Halverwege de cursus aansluiten en een enkele les meedoen is ook mogelijk (mits er plek is, check de booking app) maar voor je eigen progressie en kwaliteit raden we aan om de volledige cursus mee te doen.