Dit is een preview van agenda item "LievVit personal training".

Contact Lid worden

LievVit personal training

26 Nov 2020 t/m 31 Dec 2020

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Fitcoach en personal trainer Lieveke van den Baar geeft sinds kort naast personal training ook (duo) sportyoga aan leden op de club!

Train met Lieveke

Lieveke geeft al sinds 2009 fitnesstraining, personal training en groepslessen bij ons op de club. In 2019 studeerde ze af als HBO+ Intergraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach. Met die kennis kan zij zich nu nog breder inzetten. Naast het fysieke, kijkt zij met jou naar het intellectuele, spirituele en emotionele deel om uiteindelijk je proactieve deel in te zetten bij je training. 


Personal (yoga) training

Wil je graag samen aan de slag gaan met Lieveke? Zij biedt personal training en personal (duo) yoga training aan. Hieronder leggen wij beide trainingsvormen kort uit. 

Sportyoga 

Dit is een atletische vorm van yoga. Er wordt gebruikgemaakt van bewegingen uit de fitness- en krachtsport. Denk hierbij aan squats en lunges. Je gebruikt bij alle oefeningen alleen je eigen lichaamsgewicht. Het is een total body workout waarbij ook de onderliggende weefsels aan bod komen. We bouwen iedere oefening op in levels, je groeit mee binnen je eigen mogelijkheden en je zoekt je eigen grens op. Deze training is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het is ook zeer geschikt voor herstel na een blessure of bij het mobiliseren en verlengen van stramme spieren. Je shaped daarnaast je body en geeft een enorme boost aan je neurale aansturing van brein naar body. Een training die je laat zweten en glimlachen! 


Duo yoga 

Geniet met zijn tweeën van een exclusieve yoga ervaring. De training begint met het 'landen' op de mat, waarbij je je lichaam in liggende of zittende houding verkend door het op te rekken, los en wakker te maken. In vloeiende bewegingen en krachtige, statische bewegingen doorlopen we staande oefeningen die je sterker, soepeler en warm maken. Ook oefenen je je balans en misschien ga je daardoor ook een beetje buiten je comfortzone. Je luistert ondertussen goed naar je lichaam, wat voelt prettig en wat is minder prettig? We respecteren dit gevoel en passen waar nodig de oefeningen aan. Het geeft een enorme boost en je gedachten staan even helemaal uit. Deze trainning is geschikt voor iedereen. 


Kosten 

Personal training van 60 minuten • 55 euro 
Sport yoga van 60 minuten • 30 euro
Sport yoga in duovorm • 25 euro (totaal voor 2 personen) 


Aanmelden

Wil je graag aan de slag gaan met Lieveke? Leuk! Meld je aan via Efke: etjan@clubpellikaan.nl en laat hierbij je naam, lidnummer en de keuze voor soort training achter!