Contact Lid worden

Workshop familieopstelling

24 Jan 2020

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Vrijdag 24 januari is er een kennismakingsworkshop speciaal voor leden. Familieopstellingen helpen relaties tussen familieleden en eventuele knelpunten daartussen te herkennen en als het kan, weg te nemen.

Wat houdt het in?

Bij een familieopstelling worden levensvragen of thema's aan het licht gesteld, waar iemand meer duidelijkheid over wil of juist in wil groeien. Door die vraag open te stellen en zichtbaar te maken door (onbekenden) mensen - oftewel representanten - eraan te koppelen en te kijken wat er gebeurt, kan dit helpen. Bij deze workshop krijg je uitleg over wat een familieopstelling inhoudt én is er ruimte voor een eventuele opstellingen van circa 2-3 personen. Meer weten? Bekijk deze pagina van MAP coaching. Zij organiseren deze workshop. 


Voor wie is dit geschikt?

Het is geschikt voor iedereen die met een probleem of levensvraag zit. Ben je bijvoorbeeld ernstig ziek, heb je relatieproblemen met familie/vrienden of loopt je leven op liefdesvlak niet lekker, dan kan een familieopstelling hiervoor interessant zijn. Je kunt ook bij de workshop aanwezig zijn als representant, zonder een levensvraag of probleem. 

Erbij zijn?

De workshop is op vrijdag 24 januari en is van 19.30 - 21.30 uur. Meld je alvast aan bij de receptie!