Contact Lid worden

Club Pellikaan Run

Uit onderzoek is gebleken dat bijna de helft van de Nederlanders minder is gaan sporten vanwege de tweede lockdown. Daar willen wij verandering in brengen! Op zondag 14 maart organiseren we een Club Pellikaan Run om samen - op zeer ruime afstand - weer lekker in beweging te komen. De run is volledig corona proof. Onderweg geniet je van de lentezon en krijg je opdrachten van verschillende bekende gezichten van de club. Zo kunnen we elkaar ook even kort zien, want wat missen we jullie!

Let's go for a run 

Bijna iedereen kan meedoen aan de Club Pellikaan Run. Jij ook, echt waar! Je hoeft echt geen hardlooptrofeeën op de schouw te hebben staan en je hoeft er al helemaal niet uit te zien als de Hulk of Jerommeke. Met een goede basisconditie kom je al een heel eind. Door de verschillende afstanden van 3 en 6 kilometer is finishen voor iedereen een haalbaar doel.

WanneerZondag 14 maart
Tijd09.00 - 13.00 uur
Aantal kmFamily edition 3 km
Duo edition 6 km                                

Hoe gaat de run?

Je kunt je aanmelden voor een duo run van 6 km of een family run van 3 km. De run is alleen toegestaan voor leden. Meedoen is gratis en aanmelden gaat via de Club Pellikaan booking app.

De routes kun je vinden in Komoot, een programma waarin je online de route kunt inzien. Het is ook mogelijk om de route te printen. De routes kun je per club en run vinden verderop deze pagina. 

Tijdens de run draag je een ballon om de pols, de bedoeling is dat je deze heel houdt tot aan de finish. Tijdens de run ontmoet je op verschillende plekken een Club Pellikaan trainer die je een opdracht zal geven.  


Aanmelden

Aanmelden gaat via de Club Pellikaan booking app. Je selecteert zelf een starttijd naar keuze. Eén aanmelding staat voor één duo of gezin. 

Let op: bij het boeken in de app krijg je als eerst een wit tabel met tijdsloten te zien, daarboven staat de datum zondag 7 maart. Deze zijn niet boekbaar. Swipe in datzelfde scherm naar links en er verschijnt een groen tabel naast met de datum zondag 14 maart. Deze tijden zijn wel klikbaar. 

Routes via Komoot

Let op: zorg dat je de route van tevoren goed checkt. Handig om de route op je mobiel op te slaan zodat je deze op zondag tijdens het rennen kunt gebruiken als navigatie. Liever geen mobiel mee op zak? De routes zijn ook te printen. 

AlmereDuoFamily
AmersfoortDuoFamily
ApeldoornDuoFamily
BredaDuoFamily
GoirleDuoFamily
MaastrichtDuoFamily
TilburgDuoFamily                                           Start & finish 

Om drukte te voorkomen vragen we je om niet eerder dan 5 minuten voor starttijd aanwezig te zijn. Elke 10 minuten start er een nieuw duo/gezin. Je ontvangt bij de start een ballon + lintje voor om je pols en een kaartje met lotnummer. Na het finishen is er een kort fotomoment, uiteraard om jullie outfit vast te leggen. 


Dress to impress

Of je nu meedoet met de duo of de family run: trek je mooiste, grappigste of tofste sportoutfit aan om op te vallen. Aan het einde van de dag kiezen we uit de deelnemers van zowel de duo run als de family run een winnaar die het beste gekleed is! Bekendmaking winnaars 

Aan het eind van de dag maken we via social media en de training app the best dressed team bekend én verloten we tussen alle gefinishte deelnemers een prijs. We vragen je na het fotomoment het terrein te verlaten om ook hier drukte te voorkomen. 


Reglement

Lees het reglement goed door, zodat we het event zo veilig mogelijk kunnen laten verlopen.