Contact Lid worden
club pellikaan x hyrox

club pellikaan x hyrox

official Hyrox partner

Doe je aan fitness en ben je op zoek naar een concreet doel? Train voor HYROX: een fitness race met daarin conditie, functionele training en kracht. Voor alle atleten: van beginners tot gevorderden.

  • Unieke fitness competitie voor alle soorten sporters
  • Bereid jezelf voor met de lessen op The Field
  • Club Pellikaan leden krijgen korting op HYROX tickets

Wat is HYROX?

HYROX is de eerste meetbare competitie voor fitnessliefhebbers. Na New York, Los Angeles en Hamburg start HYROX nu ook in Nederland. De eerste editie was in Amsterdam en op zaterdag 26 maart is het volgende event in Maastricht. Geef een nieuwe dimensie aan je training met concrete doelen en uitdagingen. Al meer dan 30.000 deelnemers gingen je voor. Je kunt individueel meedoen of samen met je sportmaatje. De competitie is ingedeeld op niveau en daardoor toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Als lid van Club Pellikaan krijg je 10% korting op je ticket met kortingscode ClubPellikaan#deelnemer#21.

Wat is HYROX?

Geef een nieuwe dimensie aan je training met concrete doelen en uitdagingen!

Een HYROX training

Bij HYROX combineer je hardlopen met functionele krachtoefeningen. Je doet diverse workouts zoals de sled push, roeien en wallballs. Tussen deze oefeningen door ren je steeds 1000 meter. Alle deelnemers doen dezelfde oefeningen en volgen hetzelfde parcours, alleen het gewicht en de intensiteit is verschillend per categorie. Het doel is om het parcours zo snel mogelijk af te leggen. Degene met de snelste tijd wint. Nog nooit gehoord van burpee broad jumps, farmers carry of de ski erg? Geen probleem: onze fitcoaches staan klaar om je klaar te stomen voor je eerste HYROX event. Ook in The Field lessen is er extra aandacht voor deze onderdelen.

MEEDOEN MET HET HYROX EVENT IN MAASTRICHT? MELD JE AAN VIA DEZE LINK
Teaser

Train ook voor The Field Games op za 21 mei (later meer)