Contact Lid worden

Corona Veiligheidsregels

We hebben maatregelen genomen om sporten op het buitenterrein van de club zo veilig mogelijk te laten verlopen. Neem onderstaande tijdelijke regels daarom goed door voordat je ons bezoekt.

Outdoor programma

We hebben het buitenterrein omgetoverd tot een outdoor trainingsarea. Je kunt kiezen voor vrij fitness, lessen en tennis. Er zijn overkappingen geplaatst, zodat je ook bij minder goed weer kan komen trainen. Je kunt gebruik maken van het outdoor programma via een betaling per boeking of door je lidmaatschap te activeren. Lees meer over de opties hier. Alle faciliteiten binnen de club blijven gesloten tot nader bericht.

Bekijk de uitgebreide toelichting per faciliteit onderaan deze pagina. 

Basisregels blijven belangrijk 

Hou je altijd aan de basisregels: voldoende afstand, materialen schoonmaken na gebruik en blijf thuis bij klachten, ook als je twijfelt. Laten we er alles aan doen dat de club zo snel mogelijk weer volledig open kan en we fit deze periode doorkomen. Bedankt voor jullie medewerking!

Clubbezoek


Veilige doorstroom

Om het bezoek aan de club veilig te houden werken we volgens de richtlijnen van NL actief. Door het boeken van tijdslot zorgen we samen dat de doorstroom zo goed en veilig mogelijk verloopt en er voldoende ruimte blijft tussen de sporters.

Reserveren verplicht

We vragen leden hun bezoek te reserveren via de Club Pellikaan booking app. Zo reguleren we het bezoek en houden we het veilig qua doorstroom. Je kunt twee boekingen plaatsen per dag.

Kom niet te vroeg

We verzoeken je vriendelijk om niet te vroeg naar de club te komen, maximaal 5 minuten voor aanvang van je geboekte reservering. Dit om te zorgen voor een veilige en rustige in- en uitstroom. 

 

Eigen materiaal

Het gebruik van een eigen handdoek en bidon is verplicht. 

Dagpassen

Het is tijdelijk niet mogelijk om gebruik te maken van een dagpas of weekpas.


Daytimers

Als daytime member mag je tijdelijk - tot nader bericht - voor alle tijden boeken.

Contactloos

  

Toegangsbewijs

Op locatie wordt je reservering gecontroleerd door de fitcoach. Vergeet niet je clubpas en digitale reservering uit de booking app mee te nemen als toegangsbewijs.

Schoonmaak & Hygiëne  


Extra schoonmaak

In deze periode besteden wij nog meer aandacht aan een uitstekende hygiëne. Wij vragen leden om de apparatuur en materialen zelf extra te reinigen na gebruik. Er zijn meerdere schoonmaak kits aanwezig.

Desinfecteren 

Op meerdere plekken buiten de club staat desinfectiemiddel. Bij de entree vragen wij leden en medewerkers deze te gebruiken. Ook gedurende het bezoek vragen we je de handen opnieuw te desinfecteren bij de daarvoor aangegeven punten.

Health Check

 

Ziek? Niet sporten.

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, maar dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. 

Triage bij bezoek 

Een korte triage bij de entree is verplicht voor onze leden en medewerkers. Je vindt de gezondheidsvragen op deze pagina. Neem dit goed door voor je bezoek. Alleen wanneer je alle vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden, mag je het terrein bezoeken. Dat betekent dat we je helaas weigeren indien je wel last hebt van gezondheidsklachten. 

Triage in de app

Ook via de booking app zullen we leden herinneren aan de gezondheidsvragen, zodat we niemand bij de deur teleurstellen en de situatie veilig houden. 

Anderhalve meter

Overal is 1,5 meter afstand houden verplicht. Wij adviseren je om - wanneer je je verplaatst - een mondkapje te dragen. Het is niet verplicht. Dit advies geldt voor alle leden van 13 jaar en ouder. Tijdens het sporten mag je je mondkapje afdoen. 

Regels per faciliteit


Fitness en lessen

Je kunt gebruik maken van het outdoor programma - incl. vrij fitness, lessen en tennis - via een betaling per boeking of door het activeren van je lidmaatschap. Je kunt je hiervoor aanmelden via het contactformulier. Lees meer info hier


Racketsporten

Tennis mag met maximaal vier personen op een buitenbaan. Enkel én dubbelspel is toegestaan. Voor trainingen voor volwassenen geldt max. vier personen op de baan (excl. trainer). Jeugd t/m 17 jaar mag - alleen buiten - trainen in een groter groepsverband. Het is noodzakelijk je buitenbaan te reserveren via de booking app. Je kunt betalen per baan of je kunt je lidmaatschap activeren. Lees meer info hier


EGYM

Het is niet mogelijk om van EGYM gebruik te maken.   


Zwembad en wellness

Het zwembad en de wellness zijn gesloten voor vrijzwemmen. Het banenbad is alleen toegankelijk voor zwemles. 


Kleedkamer

De kleedkamers en douches zijn gesloten. Ook de lockers in de kleedkamers zijn dicht voor sporters. Kleedkamers zijn enkel toegankelijk voor kinderen die zwemles volgen. Omkleden mag, maar douchen moet thuis. 


Toiletten

Het is helaas niet toegestaan om de toiletten in de club te gebruiken. 

 

Zonnebank

Het is helaas niet toegestaan om gebruik te maken van de zonnebank.

 

Kidsclub en kidslessen 

Onze kidsclubs zijn gesloten. Kidslessen zijn begonnen in Amersfoort, Breda, Goirle en Tilburg. Bekijk de roosters hier.


Zwemles

Zwemles is gestart. Lees meer hier.

The Coffee Club

The Coffee Club in Maastricht en Tilburg is geopend voor take away. De overige Coffee Clubs zijn gesloten. Terrassen bij sportaccommodaties zijn helaas uitgesloten van de heropening op 28 april.

Teaser

Club Pellikaan Booking app

Download de app