Contact Lid worden

Corona Veiligheidsregels

Goed nieuws: er wordt verder versoepeld. Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter maatregel niet meer van toepassing. Wat dit betekent voor Club Pellikaan lees je hieronder.

Update 21 September 

Vanaf zaterdag 25 september geldt deze update:

• Je hebt geen PCR-test of vaccinatiebewijs nodig.
• Er zijn meer plekken bij je favoriete groepsles.
• Alle apparatuur is weer beschikbaar.

Voor The Coffee Club gelden dezelfde regels als bij reguliere horecagelegenheden:

• Ga je in de horeca zitten? En neem je dus binnen plaats? Dan moet je met de CoronaCheck-app een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test kunnen laten zien.
• Neem je plaats op het terras? En zit je dus buiten? Dan hoef je geen bewijs te laten zien. 


Blijf thuis bij klachten

Uiteraard blijf je wel thuis bij klachten en geven we elkaar zoveel mogelijk de ruimte in de club. Laten we samen zorgen voor een fit en gezond najaar, waarbij sporten een belangrijke rol blijft spelen!

Let op: reserveren voor groepslessen en racketsporten blijven we doen via de booking app.

Clubbezoek


NLActief

Om het bezoek aan de club veilig te houden werken we volgens de richtlijnen van NL Actief. Samen zorgen we dat sporten en ontspannen zo veilig mogelijk verloopt.


Luchtverversing

In vrijwel alle ruimtes van de club hebben wij professionele luchtverversingssystemen. Hiermee voeren we vervuilde binnenlucht af en komt er verse buitenlucht binnen. Op plekken waar we dit niet hebben ventileren we extra door ramen en deuren op te zetten. 

booking app

We vragen je groepslessen en racketssporten te reserveren via de Club Pellikaan booking app. Je kunt twee boekingen plaatsen per dag. Voor fitness, zwembad en wellness is het niet meer nodig om te reserveren. We registreren je bezoek aan de club bij het scannen van de clubpas. 


Eigen materiaal

Het gebruik van een eigen handdoek en bidon is verplicht. 

Dagpassen

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van een dagpas.


Daytimers

Voor daytime members gelden de normale regels. Heb je een lidmaatschap voor de daluren? Dan is het alleen toegestaan binnen die geldende tijden een boeking te maken. 

Contactloos

  

Clubpas scannen

Leden moeten tijdelijk zelf hun clubpas scannen bij binnenkomst van de club. Door het scannen van de clubpas registreren we je bezoek aan de club. 

Schoonmaak & Hygiëne  


Extra schoonmaak

In deze periode besteden wij nog meer aandacht aan een uitstekende hygiëne. Wij vragen leden om de apparatuur en materialen zelf extra te reinigen na gebruik. Er zijn meerdere schoonmaak kits aanwezig.

Desinfecteren 

Op meerdere plekken in de club staat desinfectiemiddel. Bij de entree vragen wij leden en medewerkers deze te gebruiken. Ook gedurende het bezoek vragen we je de handen opnieuw te desinfecteren bij de daarvoor aangegeven punten.

Health Check

 

Ziek? Niet sporten.

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, maar dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. 

Teaser

Club Pellikaan Booking app

Download de app