Contact Lid worden

Corona Veiligheidsregels (oud)

Op deze pagina lees je de laatste informatie over COVID19 en de daarbij horende maatregelen voor Club Pellikaan.

Update 15 december

De avondlockdown is verlengd t/m 14 januari. Dit betekent:

  • De clubs sluiten om 17.00 uur;
  • Je moet een coronatoegangsbewijs laten zien;
  • Een mondkapje is verplicht bij verplaatsen in de club;
  • Hou anderhalve meter afstand tijdens het sporten;
  • In The Coffee Club is een vaste zitplaats verplicht.


Extra lessen overdag

Om ervoor te zorgen dat iedereen lekker kan blijven sporten, zullen we overdag extra lessen aan het rooster toevoegen. Deze worden zichtbaar in de booking app. 


Coronatoegangsbewijs

Vanaf zaterdag 6 november moeten we bij de ingang van de club vragen om het coronatoegangsbewijs aan alle personen van 18 jaar en ouder. Ook na deze datum blijft de club voor alle leden toegankelijk met een geldige QR code. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor personen die geen herstel- of vaccinatiebewijs hebben.  


Verzoek aan de leden

Deze nieuwe maatregel vraagt extra handeling bij onze receptie. Daarom verzoeken wij alle leden vriendelijk om bij binnenkomst van de club de clubpas, het coronatoegangsbewijs en ID kaart bij de hand te houden. Het kan zijn dat het inchecken bij de balie wat langer duurt dan normaal. Hou hier rekening mee en zorg dat je op tijd aanwezig bent wanneer je een afspraak of reservering hebt.


Zwemles

Om te zorgen dat alle kinderen zwemles kunnen krijgen, zullen we wat moeten schuiven met de planningen in het zwembad. Daardoor kan het op sommige momenten iets drukker zijn met zwemlessen in het zwembad. Het coronatoegangsbewijs moet ook getoond worden door ouders van kinderen die naar zwemles gaan. 


Blijf thuis bij klachten

Wij verzoeken alle leden thuis te blijven bij klachten. Laten we samen zorgen voor een fitte decembermaand, waarbij sporten een belangrijke rol blijft spelen!

Clubbezoek


NLActief

Om het bezoek aan de club veilig te houden werken we volgens de richtlijnen van NL Actief. Samen zorgen we dat sporten en ontspannen zo veilig mogelijk verloopt.


Luchtverversing

In vrijwel alle ruimtes van de club hebben wij professionele luchtverversingssystemen. Hiermee voeren we vervuilde binnenlucht af en komt er verse buitenlucht binnen. Op plekken waar we dit niet hebben ventileren we extra door ramen en deuren open te zetten. 

booking app

We vragen je groepslessen en racketsporten te reserveren via de Club Pellikaan booking app. Je kunt twee boekingen per dag plaatsen. Voor fitness, zwembad en wellness is het niet meer nodig om te reserveren. We registreren je bezoek aan de club bij het scannen van de clubpas. 


Eigen materiaal

Het gebruik van een eigen handdoek en bidon is verplicht. 

Dagpassen

Ook bij gebruik van een dagpas is het verplicht een coronatoegangsbewijs te laten zien. 


Daytimers

Voor daytime members gelden de normale regels. Heb je een lidmaatschap voor de daluren? Dan is het alleen toegestaan binnen die geldende tijden een boeking te maken. 

Contactloos

  

Clubpas scannen

Leden moeten tijdelijk zelf hun clubpas scannen bij binnenkomst van de club. Door het scannen van de clubpas registreren we je bezoek aan de club. Hou daarnaast je coronatoegangsbewijs en ID kaart bij de hand bij binnenkomst van de club. 

Schoonmaak & Hygiëne  


Extra schoonmaak

In deze periode besteden wij nog meer aandacht aan een uitstekende hygiëne. Wij vragen leden om de apparatuur en materialen zelf extra te reinigen na gebruik. Er zijn meerdere schoonmaak kits aanwezig.

Desinfecteren 

Op meerdere plekken in de club staat desinfectiemiddel. Bij de entree vragen wij leden en medewerkers deze te gebruiken. Ook gedurende het bezoek vragen we je de handen opnieuw te desinfecteren bij de daarvoor aangegeven punten.

Health Check

 

Ziek? Niet sporten.

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, maar dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. 

Teaser

Club Pellikaan Booking app

Download de app