Contact Lid worden

Corona Veiligheidsregels (oud 3)

Hieronder lees je de huidige corona maatregelen.

Clubbezoek


NLActief

Om het bezoek aan de club veilig te houden werken we volgens de richtlijnen van NL Actief. Samen zorgen we dat sporten en ontspannen zo veilig mogelijk verloopt.


Luchtverversing

In vrijwel alle ruimtes van de club hebben wij professionele luchtverversingssystemen. Hiermee voeren we vervuilde binnenlucht af en komt er verse buitenlucht binnen. Op plekken waar we dit niet hebben ventileren we extra door ramen en deuren op te zetten. 

booking app

We vragen je groepslessen en racketssporten te reserveren via de Club Pellikaan booking app. Je kunt twee boekingen plaatsen per dag. Voor fitness, zwembad en wellness is het niet meer nodig om te reserveren. We registreren je bezoek aan de club bij het scannen van de clubpas. 


Eigen materiaal

Het gebruik van een eigen handdoek en bidon is verplicht. 

Dagpassen

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van een dagpas.


Daytimers

Voor daytime members gelden de normale regels. Heb je een lidmaatschap voor de daluren? Dan is het alleen toegestaan binnen die geldende tijden een boeking te maken. 

Contactloos

  

Clubpas scannen

Leden moeten tijdelijk zelf hun clubpas scannen bij binnenkomst van de club. Door het scannen van de clubpas registreren we je bezoek aan de club. 

Schoonmaak & Hygiëne  


Extra schoonmaak

In deze periode besteden wij nog meer aandacht aan een uitstekende hygiëne. Wij vragen leden om de apparatuur en materialen zelf extra te reinigen na gebruik. Er zijn meerdere schoonmaak kits aanwezig.

Desinfecteren 

Op meerdere plekken in de club staat desinfectiemiddel. Bij de entree vragen wij leden en medewerkers deze te gebruiken. Ook gedurende het bezoek vragen we je de handen opnieuw te desinfecteren bij de daarvoor aangegeven punten.

Health Check

 

Ziek? Niet sporten.

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, maar dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. 

Triage bij bezoek 

Een korte triage bij de entree is verplicht voor onze leden en medewerkers. Je vindt de gezondheidsvragen op deze pagina. Neem dit goed door voor je bezoek. Alleen wanneer je alle vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden, mag je het terrein bezoeken. Dat betekent dat we je helaas weigeren indien je wel last hebt van gezondheidsklachten. 

Regels per faciliteit


Fitness 

Het is niet nodig om te reserveren wanneer je vrij wilt fitnessen. Er loopt een fitcoach rond waarbij je terecht kunt met je vragen over je training. We verzoeken je alle materialen schoon te maken na gebruik. 


Groepslessen

Het is verplicht je groepsles te reserveren via de booking app. Kun je toch niet komen? Annuleer dan je les en maak een ander blij met jouw plekje. Maak je eigen materiaal schoon na gebruik. 


Racketsporten

Het is verplicht een baan te reserveren via de booking app. Dubbelen met tennis en padel is toegestaan. Ook squashen is mogelijk.


EGYM

Maak je gebruik van eGym, dan hoef je hiervoor geen reservering te maken. 


Zwembad 

Het bezoek aan het zwembad hoeft niet te worden gereserveerd. Zwemmers mogen gebruik maken van de kleedkamers en douches. Let altijd op de anderhalve meter afstand in de kleedkamers.


Wellness

De wellness - sauna, stoombad en whirlpools - zijn geopend. Hiervoor hoef je niet te reserveren. Overal in de wellness moet je anderhalve meter afstand houden. Dat betekent ook dat er een maximaal aantal mensen tegelijk in sauna of stoombad mag. Volg hiervoor de instructies in het zwembad. 


Kleedkamer en douches

De kleedkamers, lockers en douches mogen gebruikt worden door sporters en zwemmers. Het verzoek is wel om zoveel mogelijk thuis te douchen en om te kleden, zodat het niet te druk wordt in de kleedkamer. In de kleedkamer moet overal anderhalve meter afstand worden gehouden.


Toiletten

Je kunt gebruik maken van de toiletten in de club en bij het zwembad. 

 

Zonnebank

Het is mogelijk gebruik te maken van de zonnebank. Reserveer bij de receptie.

 

Kidsclub en kidslessen 

De kidsclub is open voor kinderen met een lidmaatschap. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Ook de kidslessen zijn op alle clubs weer begonnen! Bekijk de roosters hier.


Zwemles

Zwemles is gestart. Lees meer hier.

The Coffee Club

The Coffee Club is open. Je kunt zowel binnen als op het terras zitten. Een zitplaats is verplicht: reserveer deze bij de bar. Het is ook toegestaan om aan de bar te zitten. We werken met een aangepaste menukaart.

Veelgestelde vragen


Ik ben al gevaccineerd, gelden de regels dan ook voor mij?

Ja, volgens de richtlijnen van het RIVM blijven de regels voor iedereen gelden. De beschikbare faciliteiten zijn hetzelfde voor wel en niet gevaccineerde personen. 


Ik ben lid via bedrijfsfitness, hoe zit dat? 

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier


Ik ben niet lid. Kan ik lid worden?

Ja, dat kan. Je kunt je aanmelden voor een lidmaatschap via het contactformulier.


Ik heb een andere vraag

Neem contact met ons op via het contactformulier. Het is momenteel druk met vragen, dus antwoord kan een paar dagen duren. Bedankt voor je begrip!

Teaser

Club Pellikaan Booking app

Download de app