Contact Lid worden

Corona Veiligheidsregels (oud 4)

We hebben maatregelen genomen om sporten op het buitenterrein van de club zo veilig mogelijk te laten verlopen. We doen dit samen. Neem onderstaande tijdelijke regels daarom goed door voordat je ons bezoekt.

Basisregels blijven belangrijk

Hou je altijd aan de basisregels: voldoende afstand, materialen schoonmaken na gebruik en blijf thuis bij klachten, ook als je twijfelt. Laten we er alles aan doen dat de club zo snel mogelijk weer volledig open kan en we fit deze periode doorkomen. Bedankt voor jullie medewerking!

Clubbezoek


Veilige doorstroom

Om het bezoek aan de club veilig te houden werken we volgens de richtlijnen van NL actief. Door het boeken van tijdslot zorgen we samen dat de doorstroom zo goed en veilig mogelijk verloopt en er voldoende ruimte blijft tussen de sporters.

Reserveren verplicht

We vragen leden hun bezoek te reserveren via de Club Pellikaan booking app. Zo reguleren we het bezoek en houden we het veilig qua doorstroom. Je kunt maximaal zes dagen van tevoren boeken, met een maximum van één boeking per dag. 


Wat kun je gebruiken?

Buiten kun je weer gebruikmaken van small group trainingen, lessen en tennis. De zwemlessen starten ook weer. Verder blijven alle faciliteiten binnen de club gesloten t/m dinsdag 20 april. 

Kom niet te vroeg

We verzoeken onze leden vriendelijk om niet te vroeg naar de club te komen, maximaal 5 minuten voor aanvang van je geboekte reservering. Dit om te zorgen voor een veilige in- en uitstroom. 

 

Eigen materiaal

Het gebruik van een eigen handdoek en bidon is verplicht. 

Dagpassen

Het is tijdelijk niet mogelijk om gebruik te maken van een dagpas of weekpas.


Daytimers

Voor daytime members gelden de normale regel. Heb je een lidmaatschap voor de daluren? Dan is het alleen toegestaan binnen die geldende tijden een boeking te maken. 

Contactloos

  

Clubpas scannen

Leden moeten tijdelijk zelf hun clubpas scannen bij binnenkomst van de club


Cashless betalingen

Het is niet mogelijk om met cash geld te betalen. Betalingen kunnen per pin of met een opgewaardeerde clubcard.

Schoonmaak & Hygiëne  


Extra schoonmaak

In deze periode besteden wij nog meer aandacht aan een uitstekende hygiëne. Dat betekent dat de materialen meerdere keren per dag intensief wordt gereinigd door onze medewerkers. Ook vragen wij leden om de apparatuur en materialen zelf extra te reinigen na gebruik. Er zijn meerdere schoonmaak kits aanwezig.

SCHOONMAAKRONDES 

Tussen de lessen en activiteiten is tijd gereserveerd voor extra schoonmaakrondes. We reinigen tijdens deze schoonmaakrondes de apparatuur en faciliteiten die intensief worden gebruikt.


Desinfecteren 

Op meerdere plekken buiten de club staat desinfectiemiddel. Bij de entree vragen wij leden en medewerkers deze te gebruiken. Ook gedurende het bezoek vragen we je de handen opnieuw te desinfecteren bij de daarvoor aangegeven punten.

Health Check

 

Ziek? Niet sporten.

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, maar dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. 

Triage bij bezoek 

Een korte triage aan de deur is verplicht voor onze leden en medewerkers. Je vindt de gezondheidsvragen op deze pagina. Neem dit goed door voor je bezoek. Alleen wanneer je alle vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden, mag je de club bezoeken. Dat betekent dat we je helaas weigeren bij de deur indien je wel last hebt van gezondheidsklachten. 


Triage in de app

Ook via de booking app zullen we leden herinneren aan de gezondheidsvragen, zodat we niemand bij de deur teleurstellen en de situatie veilig houden. 

Afstand houden

 

Geen high fives

Er worden tijdelijk geen handen of high fives gegeven in de club. 

Anderhalve meter

Overal is 1,5 meter afstand houden verplicht. Wij adviseren je om - wanneer je je verplaatst - een mondkapje te dragen. Het is niet verplicht. Dit advies geldt voor alle leden van 13 jaar en ouder. Tijdens het sporten mag je je mondkapje afdoen. 

Regels per faciliteit


Fitness 

Vrij fitness is niet mogelijk.

Outdoor lessen 

Vanaf dinsdag 16 maart starten we - geheel volgens de richtlijnen van NL actief - met een buitenprogramma van small group trainingen en lessen op het terrein van de club. Het is buiten toegestaan om in groepen van vier (excl. instructeur) op 1,5 meter afstand van elkaar te trainen. Het mogen meerdere groepen van vier tegelijk zijn, mits er tussen de groepen zelf minimaal 3 meter afstand zit. Tijdens de training mag er niet gewisseld worden van samenstelling. De instructeur geeft op 1,5 meter afstand een instructie per viertal.


EGYM

Het is niet mogelijk om van EGYM gebruik te maken.  


Zwembad en wellness

Het zwembad en de wellness zijn gesloten voor vrij zwemmers. Het banenbad is alleen toegankelijk voor zwemlessers. 


Kleedkamer

De kleedkamers en douches zijn gesloten. Ook de lockers in de kleedkamers zijn niet toegankelijk voor sporters. Kleedkamers zijn enkel toegankelijk voor zwemles kinderen en ouders. Omkleden mag in kleedkamer, maar douchen moet thuis. 


Toiletten

Het is helaas niet toegestaan om de toiletten in de club te gebruiken. 

 

Zonnebank

Het is helaas niet toegestaan om gebruik te maken van de zonnebank.

 

Kidsclub, kidslessen en zwemles

Onze kidsclubs zijn gesloten en kidslessen gaan niet door. Zwemles is gestart. Lees meer hier

 

Racketsporten

Tennis mag met maximaal vier personen op een buitenbaan. Enkel én dubbelspel is toegestaan. Voor trainingen voor volwassenen geldt max. vier personen op de baan (excl. trainer). Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in een groter groepsverband, ook alleen buiten.


The Coffee Club

The Coffee Club valt onder horeca en is op alle clubs gesloten.

Teaser

Club Pellikaan Booking app

Download de app