Contact Lid worden

Corona Veiligheidsregels (oud3)

Veilig sporten

Goed nieuws: we starten per 1 maart met een outdoor programma! De faciliteiten binnen de club blijven gesloten t/m maandag 15 maart. Neem onderstaande veiligheidsregels goed door voor je bezoek.

Update 23 november

Maandag 1 maart starten we met een buitenprogramma op het terrein van de club. Dit gaat geheel volgens de richtlijnen van NL actief. Fitness, circuittraining en tennis is vanaf dan - enkel buiten - weer mogelijk. We hebben aangepaste openingstijden en bezoek is alleen op reservering via de Club Pellikaan booking app. 


Compensatie voor leden

In december en januari is er niet geïncasseerd om de periode - half december t/m februari - dat we gesloten zijn te compenseren. De incasso van maart wordt ook niet uitgevoerd. Na van de persconferentie op 8 maart wordt er besloten over de incasso voor de maand april.


Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen op deze pagina


Basisregels blijven belangrijk

Hou je altijd aan de basisregels: voldoende afstand, materialen schoonmaken en blijf thuis bij klachten. Ook als je twijfelt: blijf thuis. Laten we er alles aan doen dat de club zo snel mogelijk weer volledig open kan en we fit deze periode doorkomen. Bedankt voor jullie medewerking!

Clubbezoek


Veilige doorstroom

Om het bezoek aan de club veilig te houden werken we volgens de richtlijnen van NL actief. Door het boeken van tijdslot zorgen we samen dat de doorstroom zo goed en veilig mogelijk verloopt en er voldoende ruimte blijft tussen de sporters.

Reserveren verplicht

We vragen leden hun bezoek te reserveren via de Club Pellikaan booking app. Zo reguleren we het bezoek in de club en houden we het veilig qua doorstroom. Je kunt maximaal zes dagen van tevoren boeken, met een maximum van twee boekingen per dag. - klopt dit nog?


Wat kun je gebruiken?

Buiten kun je weer gebruik maken van fitness, circuittraining en tennis. Er zijn nog geen groepslessen en ook het zwembad is gesloten. De zwemlessen gaan niet door. De wellness, kleedkamers, lockers en douches mogen niet open. De kidsclub blijft gesloten.

Bekijk de uitgebreide toelichting per faciliteit onderaan deze pagina. 

Kom niet te vroeg

We verzoeken onze leden vriendelijk om niet te vroeg naar de club te komen, maximaal 5 minuten voor aanvang van je geboekte reservering. Dit om te zorgen voor een veilige in- en uitstroom. 

 

Eigen materiaal

Het gebruik van een eigen schone handdoek en bidon is verplicht. 

Dagpassen

Het is tijdelijk niet mogelijk om gebruik te maken van een dagpas of weekpas.


Daytimers

Voor daytime members gelden de normale regel. Heb je een lidmaatschap voor de daluren? Dan is het alleen toegestaan binnen die geldende tijden een boeking te maken. 

Contactloos

  

Clubpas scannen

Leden moeten tijdelijk zelf hun clubpas scannen bij binnenkomst van de club.  - hoe gaan we dit doen?


Cashless betalingen

Het is niet mogelijk om met cash geld te betalen. Betalingen kunnen per pin of met een opgewaardeerde clubcard. - nodig om dit te vermelden?

Plexiglas

Er staat plexiglas tussen de leden en het Club Pellikaan personeel bij de balies. Dit voor extra veiligheid op de plekken waar 1,5 meter afstand niet mogelijk is. - is dit ook (buiten) zo?


Schoonmaak & Hygiëne  


Extra schoonmaak

In deze periode besteden wij nog meer aandacht aan een uitstekende hygiëne. Dat betekent dat de ruimtes meerdere keren per dag intensief wordt gereinigd door onze medewerkers. Ook vragen wij leden om de apparatuur en materialen zelf extra te reinigen na gebruik. Bij ieder apparaat is een schoonmaak kit aanwezig.

Schoonmaakrondes

Tussen de lessen en activiteiten is tijd gereserveerd voor extra schoonmaakrondes. We reinigen tijdens deze schoonmaakrondes de apparatuur en faciliteiten die intensief worden gebruikt. 


Desinfecteren 

Op meerdere plekken in de club staat desinfectiemiddel. Bij binnenkomst vragen wij leden en medewerkers deze te gebruiken. Ook gedurende het bezoek herinneren wij je regelmatig de handen opnieuw te desinfecteren bij de daarvoor aangegeven punten.

Health Check

 

Ziek? Niet sporten

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, maar dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. 

Triage bij binnenkomst

Een korte triage aan de deur is verplicht voor onze leden en medewerkers. Op de receptiebalie staan daarom een aantal gezondheidsvragen. Je vindt deze ook op deze pagina. Neem dit goed door voor je bezoek. Alleen wanneer je alle vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden, mag je de club bezoeken. Dat betekent dat we je helaas weigeren bij de deur indien je wel last hebt van gezondheidsklachten. 


Triage in de app

Ook via de booking app zullen we leden herinneren aan de gezondheidsvragen, zodat we niemand bij de deur teleurstellen en de situatie veilig houden. 

Afstand houden

 

Signing op de grond

Op de vloeren zijn markeringen aangebracht om looproutes aan te geven en te herinneren aan de 1,5 meter afstand in de club. - is dit nu ook?

 

Geen high fives

Er worden tijdelijk geen handen of high fives gegeven in de club. 

Anderhalve meter

Overal is 1,5 meter afstand houden verplicht. Wij geven aan welke apparaten je wel en niet kunt gebruiken. Wij adviseren je om - wanneer je je verplaatst - een mondkapje te dragen. Het is niet verplicht. Dit advies geldt voor alle leden van 13 jaar en ouder. Tijdens het sporten mag je je mondkapje afdoen. 

Regels per faciliteit


Fitness 

Fitness kun je boeken via de booking app met een tijdslot van 45 minuten. Tijdens dit tijdslot kun je buiten volledig vrij trainen met de beschikbare cardio- en krachtmaterialen of kun je gebruik maken van de workouts in de training app, de home sweat home beeldbank, workout of the week/day of Les Mills on Demand. In de booking app kun je zien welke materialen er bij jouw club beschikbaar zijn. Er loopt een fitcoach rond waarbij je - op anderhalve meter - terecht kunt met je vragen over je training. We verzoeken je alle materialen schoon te maken na gebruik. 


Outdoor lessen 

Tijdelijk mogen we alleen circuit training aanbieden in tweetallen waarbij de onderlinge afstand tussen de sporters van een tweetal minstens 1,5 meter is. De tweetallen mogen gedurende de training niet van samenstelling wisselen. De afstand tussen de verschillende tweetallen is minimaal 3 meter, zodat er geen sprake is van groepsvorming. De trainer houd 1,5 meter afstand van alle tweetallen. Tijdens deze training combineren we verschillende krachtsoefeningen met conditietraining. 


eGym

Het is niet mogelijk om van eGym gebruik te maken.  

 

Groepslessen 

Er zijn geen live lessen.


Zwembad en wellness

Het zwembad en de wellness is gesloten. 


Kleedkamer

De kleedkamers en douches zijn gesloten. Ook de lockers in de kleedkamers zijn niet toegankelijk.


Toiletten

Het is toegestaan om de toiletten in de club te gebruiken. 

 

Zonnebank

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de zonnebank.

 

Kidsclub, kidslessen en zwemles

Onze kidsclubs zijn gesloten. Ook de kidslessen en zwemles gaan niet door tot nader bericht. 

 

Racketsporten

Tennis mag met maximaal twee personen op een buitenbaan. Alleen enkelspel is toegestaan. Voor trainingen voor volwassenen geldt max. twee personen op de baan (excl. trainer). Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in een groter groepsverband, ook alleen buiten.


The Coffee Club

The Coffee Club valt onder horeca en is op alle clubs gesloten.

Teaser

Club Pellikaan Booking app

Download de app