Lid worden

Corona Virus (copy)

Op deze pagina lees je welke maatregelen Club Pellikaan neemt tegen verspreiding van het Corona virus.

Maatregelen Club Pellikaan

Club Pellikaan is een plek waar veel mensen samenkomen. Wij begrijpen dat leden ongerust kunnen zijn. Intern zijn de nodige maatregelen getroffen ter voorkoming van verspreiding van het virus. Zo hebben wij onze personeelsleden gevraagd om extra te letten op hun persoonlijke hygiene. Ook worden de club, het zwembad en de losse fitnessmaterialen nog vaker schoongemaakt. 


Ziek? Niet sporten

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, doch dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. Dit geldt ook voor zwembad, sauna en stoombad. 


Drukte beperken

Onze clubs hebben ruime openingstijden. We roepen leden op om zoveel mogelijk gespreid te komen trainen, en de training zo efficiënt mogelijk te houden. Vermijd de drukke piekmomenten zoals maandagavond, als je ook op andere tijden kunt trainen. Wanneer er veel mensen in de club zijn, kunnen we je de toegang ontzeggen bij de receptie zodat het niet te druk wordt. 

Tip: via Google kun je een inschatting bekijken van de drukte in de club. Voer dan 'Pellikaan + vestiging' in, bijvoorbeeld 'Pellikaan Breda' en kijk rechts naar de drukte indicator. Uiteraard is deze informatie slechts een schatting. Je kunt altijd even bellen naar de club als je twijfelt. 

Dagpassen 

Het is tijdelijk niet toegestaan om de club te bezoeken met een dagpas. De club is momenteel alleen toegankelijk voor leden. Dit om de drukte te beperken.


Kidsclub, kidslessen en zwemles

Onze kidsclubs zijn per direct gesloten t/m 31 maart. Ook de kidslessen gaan niet door tot nader bericht. Op de zuid clubs (Breda, Goirle, Tilburg en Maastricht) worden ook de zwemlessen geschrapt tot eind maart. Hierna zullen we de situatie opnieuw bekijken. 


Groepslessen

De live groepslessen worden waar mogelijk vervangen door virtuele lessen. Er zijn tijdelijk geen live lessen. In eerste instantie houden we hierbij het bestaande virtuele rooster aan. De komende dagen zullen we kijken hoe we het virtuele rooster verder kunnen uitbreiden. Er mogen maximaal 10 deelnemers in de virtuele les. Maak je materialen ook in de groepsleszaal goed schoon na gebruik.


Wat kun je zelf doen?

Wij vragen leden om te letten op het volgende:

  • Was je handen voor en na je training
  • Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog
  • Deel je bidon of handdoek niet met anderen
  • Leg een grote, schone handdoek op je matje
  • Geef elkaar geen hand of high five
  • Maak je apparatuur goed schoon na gebruik
  • Blijf thuis als je je niet lekker voelt


Vragen?

Uiteraard houden de ontwikkelingen nauw in de gaten en volgen te allen tijde het advies van het RIVM. Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Mail dan naar info@clubpellikaan.nl of vraag naar de clubmanager op de club.


Click here for the English version.