Contact Lid worden

FAQ corona (oud)

Nederland gaat in een harde lockdown. Dit betekent dat ook Club Pellikaan dicht gaat vanaf dinsdag 15 december. Op deze pagina lees je antwoorden op de meest gestelde vragen rondom deze periode.

Zijn de clubs open?

De clubs zijn gesloten vanaf dinsdag 15 december t/m dinsdag 19 januari 2021. 


En buiten sporten?

De clubs zijn vooralsnog ook gesloten voor buiten sporten zoals tennis. We zullen de berichtgeving vanuit o.a. de KNLTB hiervoor in de gaten houden en houden je via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen. 


Kan ik naar de fysio?

De medische contactberoepen mogen doorgaan. Dat betekent dat Medical Health Clinic (MHC) open blijft om patiënten te ontvangen en behandelen. 


Tot wanneer duurt dit?

Vooralsnog gaan we ervan uit dat de clubs weer open gaan op woensdag 20 januari 2021. 


Hoe zit het met compensatie?

De maand dat we gesloten zijn, compenseren we door de komende incasso van eind december niet uit te voeren. Hiermee compenseren we de gesloten periode van half december tot half januari. De eerstvolgende incasso zal eind januari zijn voor de maand februari. 

Kan ik ook thuis trainen?

Jazeker! Blijf thuis fit met onze training app, hierin hebben we diverse schema's gezet die je thuis kunt doen. Zoek binnen de schema's op 'huis'. Of kies voor een les van Les Mills of één van de lessen die dit voorjaar zijn opgenomen. Wil je meedoen met XCORE? Kies dan voor een les van House of Workouts. Je betaalt hiervoor tijdelijk de eerste twee maanden niets met de code PELLIKAAN (let op: je moet wel een creditcard koppelen, vergeet deze niet zelf te annuleren als je na twee maanden niet verder wilt). De materialen kun je met korting aanschaffen met code PELLIKAAN10.


Kan ik spullen op de club lenen? 

Wij lenen helaas geen materialen uit om thuis te gebruiken. Gezien de hoeveelheid leden die wij hebben is dit organisatorisch niet haalbaar.

Hoe kan ik opzeggen?

Alle leden krijgen de gesloten maand gecompenseerd. Dit betekent dat er eind december geen incasso plaatsvindt. Wil je toch je lidmaatschap opzeggen? Dan is het goed om te weten dat dit tussentijds niet mogelijk is, maar alleen kan per einddatum van het lopende contract. Je kunt je opzegging doorgeven via dit formulier. Wij zullen ervoor zorgen dat je lidmaatschap na einddatum wordt stopgezet. Heb je een 24 maanden lidmaatschap, dan zal er volgens de Wet van Dam een herberekening plaatsvinden. Je krijgt hierover nog een brief ter bevestiging.


Ik heb een vraag

Neem contact met ons op via het contactformulier. Het is momenteel druk met vragen, dus antwoord kan een paar dagen duren. Bedankt voor je begrip!