Contact Lid worden
Fitness in Breda

Fitness in Breda

Club Pellikaan Breda

De fitness is het hart van onze sportschool. Of het nu gaat om sterker worden, het verbeteren van je conditie of het herstellen van blessures. Met een training in onze 900 m² fitness werk je gericht aan jouw doel.

  • Onbeperkt fitness en groepslessen bij een lidmaatschap
  • Inclusief gratis persoonlijk succesplan van een fitcoach
  • Na je training ontspannen in onze wellness of het zwembad

Fitness in Breda

Slanker, fitter, sterker. In de fitness van Club Pellikaan Breda vind je alles om aan jouw sportieve doel te werken! Denk aan een stretchzone met materialen zoals gym balls en foamrollers om te werken aan stabiliteit, mobiliteit en het herstellen van blessures. Verbeter je conditie op o.a. onze spinningbikes of loopbanden. Of kies voor de kracht area en train met losse gewichten zoals dumbbels, kettlebells of zwaardere elementen voor powerlifting of gewichtheffen. In Breda kun je ook aan de slag met het EGYM circuit. Een intelligente cirkel bestaande uit 'connected' krachttoestellen voor een total body workout van slechts 30 minuten. Na je training is het tijd voor ontspanning in het zwembad, de sauna of The Coffee Club.

Fitness in Breda

Van fitcoach tot personal training

Wil je weten welke fitness training het best past bij jouw doel? Bij Club Pellikaan krijg je gratis advies van een fitcoach. In Breda word je o.a. geholpen door Nienke, Wendy en Timothy. We helpen je door middel van het persoonlijk succesplan op weg in de fitness en adviseren welke fitnessoefeningen het best passen bij jouw doel. Liever een-op-een begeleiding? Onze personal trainers helpen je graag. Personal training zit niet bij het lidmaatschap inbegrepen.

Yoga, boksen en meer

Bij Club Pellikaan Breda heb je veel verschillende groepslessen. Denk aan BODYPUMP, yin yang yoga, HIGH5, spinning, hot yoga, boksen en nog veel meer! Groepslessen zijn inbegrepen bij je lidmaatschap.

Yoga, boksen en meer

Functional training

Kom je soms maar moeilijk te tijd vinden om te sporten? Probeer eens functional training! Dit zijn volwaardige, intensieve trainingen van slechts 30 minuten, waarbij je je gehele lichaam traint. In Breda kun je aan de slag met het circuit van EGYM.

Functional training

Bedrijfsfitness

Wist je dat fitte werknemers productiever, fitter én minder vaak ziek zijn? Als werkgever kun je hier een rol in spelen. Bedrijfsfitness helpt bij de gezondheid van je personeel. We werken op basis van sweat. play. recharge.

Bedrijfsfitness

Train met onze apps

Breng je workout naar een nog hoger level met de Club Pellikaan training app. Dé aanvulling op je fitnesstraining. Hou je voortgang bij, ga aan de slag met de trainingsschema's en pas je voeding aan op jouw doel. Reserveer in de Club Pellikaan booking app je bezoek, een groepsles of tennis- of squashbaan. 

Train met onze apps

Contact