Lid worden

Jeugdfitness

Ben je nog geen 18 jaar, maar wil je wel zelfstandig sporten op de fitnessvloer? Dat kan met jeugdfitness. Na het volgen van een speciaal programma ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan. Na school kom je dan lekker trainen, alleen of met je vriendjes.

Fitness voor kids

Als je naar de middelbare school gaat, heb je vaak minder tijd voor vaste sportdagen. Veel kinderen stoppen daardoor met hun wekelijkse teamsporten. En dat kan er weer voor zorgen dat je aankomt, terwijl je dat niet wilt. Het is dus belangrijk om wel te blijven bewegen. Jeugdfitness is een zelfstandige sport, die je kunt doen wanneer jij tijd hebt. Het zorgt ervoor dat je sterker wordt en meer zelfvertrouwen krijgt. 

Fitness voor kids

Waarom jeugdfitness?

Als je nog geen 18 bent, ben je nog in de groei. Je mag dan niet zonder instructie op de apparaten in de fitness. Voor kinderen vanaf 13 jaar* hebben we daarom jeugdfitness. Een fitcoach leert je alles over de fitness. Hoe werken de apparaten, wat is het maximale gewicht en hoe voer je een oefening goed uit. Daarna krijg je een pasje, waarmee je zelfstandig mag sporten in de fitness. Stoer!

Waarom jeugdfitness?

Ben jij 13 jaar en klaar voor een nieuwe uitdaging? Geef je dan op voor jeugdfitness in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Tilburg of Maastricht.

* Bij sommige clubs mag je al meedoen vanaf 10 jaar. Vraag ernaar op jouw club.
* Bij Club Pellikaan Amersfoort is jeugdfitness vanaf 12 jaar. 

Teaser

Jeugdfitness proberen?

Bekijk het rooster