Contact Lid worden

Judo bij Club Pellikaan Tilburg

Judo is al jaren een populaire sport bij Club Pellikaan. Deze eeuwenoude verdedigingssport gaat verder dan een beetje stoeien. Judoles draagt bij aan de sociale en lichamelijke ontwikkeling van kinderen.

Is judo iets voor mijn kind?

Judo is een sport voor jongens én meisjes, waar kinderen ongemerkt veel leren. Onzekere kinderen krijgen van de judoles meer zelfvertrouwen. Ze worden weerbaarder en durven beter voor zichzelf op te komen. Drukke kinderen leren juist om hun energie beter te beheersen.

Is judo iets voor mijn kind?

Judo bij Club Pellikaan Tilburg

Judo wordt bij Club Pellikaan Tilburg verzorgd door Team Coolen. Team Coolen werkt volgens een duidelijke, technische, didactische en pedagogische visie en is gespecialiseerd in zowel recreatief- als wedstrijdjudo. Willen je kids meedoen aan onze lessen? Super leuk! Je kan ze inschrijven via info.tilburg@clubpellikaan.nl door onderstaande gegevens met ons te delen:

  • voornaam
  • achternaam
  • leeftijd
  • behaalde band
  • e-mailadres ouder/verzorger
  • tel-nummer ouder/verzorger 


TARIEVEN, INLOGGEN & ROOSTER

De jaarlijkse bijdrage is €49,95. Zodra een judoka van Club Pellikaan lid is van Team Coolen, kan hij of zij inloggen op de website van Team Coolen. Via de website van Team Coolen blijf je op de hoogte van alle communicatie rondom de lessen. Daarnaast kan een lid zich hier o.a. aanmelden voor trainingen, toernooien en kampen, spullen bestellen zoals een judopak of rugembleem en lees je er alles over events en vriendjesdagen. Bekijk het rooster hier