Lid worden

Kidslessen Tilburg

Wij vinden het belangrijk dat kinderen al jong beginnen met bewegen. Daarom hebben we bij Club Pellikaan Tilburg diverse lessen voor kinderen zoals judo, turnen, circus en boksen. Veel van deze lessen zitten inbegrepen bij het lidmaatschap.

KidsBoxing

Ben jij stoer genoeg om op onze bokszakken te slaan? Tijdens KidsBoxing leren we kids spelenderwijs de bokstechnische en -tactische beginselen en richten we ons op de weerbaarheid. Kids worden bewust van hun eigen kracht en leren hoe ze daar op een verantwoordelijke manier mee om kunnen gaan. Ze staan steviger in hun schoenen én krijgen meer zelfvertrouwen. KidsBoxing is voor kids van 8 t/m 16 jaar.

KidsBoxing

Sportief met het gezin

Een beetje competitief? Spring door autobanden en daag het gezin uit met leuke competitie elementen tijdens Family Bootcamp. Family Bootcamp is voor ouders en kids vanaf 4 jaar. Houden jullie meer van spetter en spatteren in het zwembad? Dan is Familie zwemmen echt iets voor jullie! Dit is voor alle leeftijden.

Sportief met het gezin

Zwemles en Peutersurvival

De eerste 'echte' sport van veel kinderen: zwemles. Bij Club Pellikaan staat zwemles in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Jouw kind leert zwemmen, terwijl jij sport of een kop koffie drinkt in The Coffee Club. Je peuter leren hoe hij/zij zich kan redden na een val in het water? Geef hem of haar op voor Peutersurvival. Aan beide zijn kosten verbonden. 

Zwemles en Peutersurvival

Get them moving!

Doen je kids mee met een stoere CrossFit training, worden ze een talentvolle circusartiest of leren ze alle ins en outs van judo? Bekijk alle kidslessen in Tilburg hier.