Contact Lid worden

Krijg een maand cadeau in Almere

Kom terug in het ritme

Het normale leven is weer begonnen. Tijd om in het ritme te komen! Train in de fitness, sla een balletje op de padelbaan, doe mee met een groepsles en geniet daarna op het terras. Je krijgt 1 maand cadeau!*

Actie geldt nog

Dagen
Uur
Minuten

Je krijgt tot 30 september één maand cadeau bij een nieuw afgesloten 12 maanden lidmaatschap.

Word lid

Train je fit en gezond

Een paar kilo afvallen, meer spieren of je gewoon fitter voelen? Onze fitcoaches staan klaar om je te helpen bij je training.

Train je fit en gezond

SPORTCLUB VOOR HET GEZIN

Word lid met het gezin. Met een FAMILY lidmaatschap mogen de kinderen iedere week jumpen bij buurman Jumping Jack!

SPORTCLUB VOOR HET GEZIN

Alles onder één dak

Van fitness tot racketsporten: bij Club Pellikaan vind je alles onder 1 dak. Kinderen spelen tijdens je training in de kidsclub.

Alles onder één dak

NEW NEW NEW

Nieuw: The Field. Een toffe outdoor training area waar je vrij kunt trainen of meedoen met The Field lessen. Met jumpboxes, free weights, een functional rack, een running track en outdoor boxing. Of doe mee met dé sport van dit moment: padel. 

NEW NEW NEW

Club Pellikaan

Bij Club Pellikaan vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van BODYPUMP tot boksen, van padel tot squash. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, fitcoaches voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? 

* Bij een 12 maanden lidmaatschap. De gratis maand zit achteraan het lopende lidmaatschap. Je betaalt dus 12 maanden en krijgt de 13e maand cadeau. 

Contact