Lid worden

#movetogether

Bij Club Pellikaan volg je de meest uiteenlopende groepslessen. Van yoga tot BodyPump, van spinning tot meditatie. Naast de lessen met instructeur, hebben we ook virtuele lessen. Alles om het beste uit jezelf te halen op een moment dat het jou uitkomt!

Waarom groepslessen?

Een groepsles is niet alleen heel gezellig, ook kun je elkaar motiveren en inspireren. En dat begint al voor de les. Gaat je vriendin wel, maar was jij nog aan het twijfelen? Grote kans dat je toch over de streep wordt getrokken om te gaan! Benieuwd naar alle andere voordelen van groepslessen? Lees dit blog. 

Waarom groepslessen?

Strong alone, unstoppable together

Hoe gaat het met je goede voornemens? Ben je lekker bezig, zijn ze mislukt of ben je nooit begonnen? Of zie je dat jouw vriend/vriendin wel wat motivatie kan gebruiken? Zweep elkaar op en doe samen mee met jullie favo live of virtuele groepsles. Maak een selfie en vertel ons welke les je volgt en waarom. Mail dit naar marketing@clubpellikaan.nl of deel het op Facebook of Instagram, tag @clubpellikaan en maak kans op een héle toffe prijs! Hierover later meer.  

Strong alone, unstoppable together

What are you waiting for? 

Train je al je spieren met BodyPump, verbeter je je conditie tijdens spinning of ga je voor rust en ontspanning tijdens een van de yoga lessen? Bekijk het rooster van jouw club hier. Weet je nog niet zo goed welke les bij jou past? Lees hier meer over alle groepslessen.