Contact Lid worden

Moving Forward

We're moving inside

Goed nieuws: onze deuren zijn weer open! Je kunt weer fitnessen en zwemmen in de club. Groepslessen volg je op onze outdoor trainingsarea incl. overkappingen. En ook de kidsclub is weer open. Lees meer over de beschikbare faciliteiten, veiligheidsregels en de incasso op deze pagina.

Trainen op afstand

Train binnen in onze fitness of kies voor een virtuele groepsles. Heb je een EGYM account? Dan maak je een fitness reservering. De groepslessen zijn op onze outdoor trainingsarea incl. overkappingen, zodat je ook bij minder weer kan komen trainen. Reserveer in de booking app. 

Trainen op afstand

Duik in het zwembad

Je kunt het zwembad reserveren in de booking app. Binnen dit tijdslot kun je vrijzwemmen of baantjes trekken. De wellness is nog gesloten. Je mag gebruik maken van de kleedkamers, maar niet van de douches. Je kunt droge kleding aandoen en daarna thuis douchen. 

Duik in het zwembad

Sla een balletje op de baan

Sla een balletje op onze tennis, padel of squashbaan. Enkel- én dubbelspel is toegestaan bij tennis en padel, bij squash alleen enkelspel. Altijd met anderhalve meter afstand. Tennis kan zowel binnen en buiten. We lenen geen materialen uit. Reserveer een baan in de booking app. 

Sla een balletje op de baan

Wat mag er verder weer?

De kidsclub opent voor kinderen met een lidmaatschap. Je hoeft hiervoor niet te reserveren, maar wanneer het te druk wordt kunnen we kinderen wel weigeren. Wil je het zeker weten? Dan kun je altijd even bellen van tevoren. Kidslessen zijn begonnen in Amersfoort, Breda, Goirle en Tilburg. Ook kun je weer genieten van een goede kop koffie, eiwitshake of gezonde maaltijd op het zonnige terras van The Coffee Club.

Be fit. Stay Strong.

Woensdag 19 mei worden alle lidmaatschappen geactiveerd. Dit betekent dat je vanaf dan ook weer gebruik kunt maken van al onze beschikbare faciliteiten, te reserveren in de booking app vanaf dinsdagochtend 18 mei. Je betaalt voor de periode van 19 t/m 31 mei. Vanaf juni incasseren we je doorlopende lidmaatschap. Beide bedragen worden eind mei geïncasseerd. 


RESERVEER JE BEZOEK

We vragen je je bezoek te reserveren in de Club Pellikaan booking app. Zo reguleren we het bezoek in de club en de groepslessen. Dit zorgt ervoor dat iedereen veilig gebruik kan maken van de beschikbare faciliteiten. Je kunt maximaal zes dagen van tevoren boeken, met een maximum van twee boekingen per dag. De booking app wordt dinsdagochtend 18 mei open gezet. Heb je nog geen account? Vraag deze dan hier aan. Een ouder boekt automatisch voor ouder + kind(eren) bij een family activiteit. Een kidsles boek je via het e-mailadres vermeld in het rooster.


SAFETY FIRST 

Jouw gezondheid is het belangrijkst. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Neem vóór je bezoek de veiligheidsregels door. 


Veelgestelde vragen

Hoe zit het met groepslessen? 

De groepslessen mogen nog niet binnen, maar gelukkig hebben we op de clubs overkappingen waar de groepslessen gewoon door kunnen gaan. De groepslessen worden gegeven op onze outdoor trainingsarea. Er mogen buiten max. 30 personen per les meedoen, mits er anderhalve meter afstand tussen de deelnemers mogelijk is. Bij sommige lessen zal het aantal dus lager zijn. Het is verplicht je eigen materiaal schoon te maken na gebruik. Virtuele lessen zijn op reservering en zijn voor binnen te reserveren. Aquarobics is nog niet mogelijk.


Ik ben lid via bedrijfsfitness, hoe zit dat? 

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier


Ik ben al gevaccineerd, mag ik dan wel van alles gebruik maken?

Hoe graag we het ook zouden willen, mag dit volgens de richtlijnen van het RIVM niet. De beschikbare faciliteiten zijn hetzelfde voor wel en niet gevaccineerde personen. 


Kan ik ook thuis trainen?

Jazeker! Bekijk alle info over de mogelijkheden op onze Home Sweat Home pagina. Hiervoor lenen wij helaas geen materialen uit. Gezien de hoeveelheid leden is dit organisatorisch niet haalbaar.


Kan ik mijn lidmaatschap bevriezen? 

Ja, dat kan voor de periode t/m juni. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier


Ik ben niet lid. Kan ik lid worden?

Ja, dat kan. Je kunt je aanmelden voor een lidmaatschap via het contactformulier.


Ik heb een andere vraag

Neem contact met ons op via het contactformulier. Het is momenteel druk met vragen, dus antwoord kan een paar dagen duren. Bedankt voor je begrip!