Contact Lid worden
Moving Forward OUD

Moving Forward OUD

Let's catch up

We zijn gestart met een outdoor programma en zwemles! Ook wordt er weer volop gedubbeld op de tennisbanen. We zijn zó blij om jullie weer te zien. En blij is een understatement. Onze fitcoaches ontvangen je graag op ons buitenterrein om samen - op afstand - te werken aan een fit en gezond lichaam!

Samen trainen op afstand

Volg buiten een small group training of les op ruime afstand van elkaar. De materialen krijgen na elke les een poetsbeurt. Reserveer een les via de booking app. 

Samen trainen op afstand

Tennis in de buitenlucht

Sla een balletje met zijn tweeën of vieren, want enkel én dubbelspel is weer mogelijk op de buitenbanen! We lenen geen materialen uit. Reserveer via de booking app. 

Tennis in de buitenlucht

Zwemles weer van start

Kids t/m 12 jaar kunnen weer zwemles volgen. Wel met aangepaste maatregelen. Je hebt hierover een mail ontvangen van de zwemschool op jouw club. 

Zwemles weer van start

BE FIT. STAY STRONG.

Een goed immuunsysteem is - zeker nu - belangrijk en beweging helpt daarbij. Volg een small group les - geheel volgens de richtlijnen van NL actief - op het buitenterrein van de club. Het is alleen buiten toegestaan om in groepen van vier (excl. instructeur) op 1,5 meter afstand van elkaar te trainen. Het mogen meerdere groepen van vier tegelijk zijn, mits er tussen de groepen zelf minimaal 3 meter afstand zit. Tijdens de training mag er niet gewisseld worden van samenstelling. De instructeur geeft op 1,5 meter afstand een instructie per viertal. De faciliteiten binnen de club blijven gesloten tot in ieder geval woensdag 31 maart. Buiten tennissen kan weer (zowel enkel- als dubbelspel) en er wordt weer zwemles gegeven. We hebben aangepaste openingstijden en bezoek is alleen op reservering via de Club Pellikaan booking app. De zwemlessen gaan via de zwemschool. 


Safety first 

Jouw gezondheid is het belangrijkst. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Hou je altijd aan de basisregels: voldoende afstand, materialen schoonmaken na gebruik en blijf thuis bij klachten, ook als je twijfelt. Bekijk de corona veiligheidregels hier


Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over je lidmaatschap en de incasso op deze pagina