Contact Lid worden

Moving Moms Stories

We interviewden moeders met hun verhaal. Hoe combineren zij tijd voor zichzelf met het drukke gezinsleven? Waren ze snel weer in shape, of is dat nu minder belangrijk geworden? Je leest het in onze Moving Moms verhalen.

Jacqueline en Julia

Jacqueline runt een succesvolle echopraktijk en is moeder van dochter Julia. In haar vrije tijd sport ze veel. "Club Pellikaan is voor mij echt een aanvulling op mijn lifestyle. We hebben hier quality time met elkaar als gezin."

Jacqueline en Julia

Eva en Philijn

Eva is 34 jaar en moeder van Philijn (3) en Floris (bijna 9). Ze kwam ná de bevalling juist aan. "Waar de meesten afvallen van borstvoeding, ging ik juist de pakken muisjes helemaal leeg eten. Ik kwam wel 15 kilo aan."

Eva en Philijn

Tirza en Billie

Tirza heeft haar eigen beauty studio en is moeder van dochter Billie. Tijdens haar zwangerschap zette ze het sporten op een laag pitje. "Ik liep elke dag wel dertig keer de trap op en af, dus ik heb genoeg beweging gehad."

Tirza en Billie

Sharon en Maliya

Sharon is 31 jaar, artiest en kort geleden moeder geworden van haar eerste kindje Maliya. "Volg je eigen moederinstinct. Durf op te komen voor jezelf en je kind wanneer de situatie daar naar vraagt."

Sharon en Maliya

Manon, Jay en Jolie

Manon is 26 jaar en kreeg in één jaar tijd twee kinderen: Jay en Jolie. Sinds kort sport ze weer. "Ik vond het in het begin heel lastig om de kids weg te brengen, maar ik miste ook dat momentje voor mezelf."

Manon, Jay en Jolie

Rowan en Bobby

Rowan werkt bij Club Pellikaan als allround creative. De zwangerschapskilo's gingen er na de geboorte van Bobby veel te snel vanaf. "Nu zit ik nog steeds 10 kilo onder mijn oude gewicht, waar ik me niet prettig bij voel."

Rowan en Bobby

Diana en Noah

Diana is 31 jaar. Ze is haarstyliste en moeder van zoon Noah. Ze is (bijna) iedere dag in het krachthonk te vinden. "Ik heb tot de dag van mijn bevalling gesport. Ik wilde zelfs nog gaan toen de weeën begonnen."

Diana en Noah

Jacky en Lennon

Jacky werkt als Marketing & Communicatie Specialist en is moeder van Lennon en Mels. Na de geboorte van haar jongste is ze weer begonnen met sporten: "Eerder voelde sporten als een verplichting, het was écht een opgave."

Jacky en Lennon

Nienke

Nienke werkt als fitnessmanager in Breda en is zwanger van haar eerste kindje. Ze geeft nog steeds les en blijft dit voorlopig doen. "Als de kleine aangeeft van ‘ho eens Nienke, dit voelt niet goed’ dan luister ik daarnaar. 

Nienke

Tamara en Noa

Tamara werkt als marketingmanager en is moeder van dochter Noa. Ze pakt naast haar drukke baan en moeder zijn, vaak een momentje voor zichzelf. "Hoe fitter jij bent, hoe beter je er kunt zijn voor je kinderen."

Tamara en Noa

Nienke, Fien en Pleun

Nienke sport in Goirle en is zwanger van haar derde kindje. Ze sport samen met haar man, terwijl de kinderen spelen in de Kidsclub. "De club geeft een soort community-gevoel. Ik kom mensen tegen van school of uit de buurt."

Nienke, Fien en Pleun

Pam, Mick, Rens en Mila

Pam is fitcoach in Amersfoort en moeder van Mick, Rens en Mila. Sporten was voor haar meer dan een uitlaatklep: "ik was twee keer per dag, 7 dagen in de week aan het trainen. Ik kon niet meer zonder."

Pam, Mick, Rens en Mila

Get moving, moms!

Met kinderen ben je altijd in beweging. Sporten geeft je nieuwe energie. De komende maanden extra aandacht voor de powervrouw in het gezin: de moeder. Lees verhalen van andere sportende moeders. 

Contact