Contact Lid worden

Outdoor programma

moving forward

We zijn blij om jullie weer te zien, te mogen ontvangen en samen - op afstand - te werken aan een sterk en fit lichaam. We werken met een outdoor programma die je kunt volgen via een betaling per boeking of door het activeren van je lidmaatschap. Je kunt kiezen voor lessen, vrij fitness of het reserveren van een tennisbaan. Je leest er alles over op deze pagina.

UPDATE 12 MEI

Goed nieuws! Dinsdag 11 mei werd bij de persconferentie aangekondigd dat we - onder voorbehoud - onze deuren vanaf woensdag 19 mei weer mogen openen. Yes yes yes! Het is nog even spannend of het aantal nieuwe ic- en ziekenhuisopnames op maandag 17 mei voldoende gedaald zijn, want is dit niet het geval dan wordt helaas opnieuw de pauzeknop ingedrukt en worden de versoepelingen uitgesteld. We zijn onwijs blij met deze stap vooruit en kunnen niet wachten om jullie weer in onze clubs te ontvangen en samen te werken een goede weerstand. Maandag 17 mei neemt het kabinet een definitief besluit en brengen we je op de hoogte.

Tot het zover is blijven we graag met jullie in beweging met ons outdoor programma, geheel volgens de richtlijnen van NL actief. Lees meer over de mogelijke opties hieronder.

Betalen per boeking

Je betaalt per geboekte les. Zo maak je zelf de keuze hoe vaak je komt en waarvoor je betaalt. Het bedrag van je geplaatste boekingen wordt per wekelijkse incasso afgeschreven. Hiervoor geef je eenmalig toestemming via het contactformulier. Boek een les of vrij fitness voor 7,50 euro, een kidsles voor 5 euro, family activiteit voor 12,50 euro of boek een tennisbaan voor 20 euro per baan.  

Betalen per boeking

Activeren lidmaatschap

Vanaf 15 april is het mogelijk om je reguliere lidmaatschap te activeren. Dan kun je vanaf mei onbeperkt gebruik maken van de beschikbare outdoor faciliteiten - vrij fitness, lessen en tennis - voor het tarief van je abonnement. Je meldt je eenmalig aan via het contactformulier, zodat we weten dat je hiervan gebruik wilt maken. Je betaalt per maandelijkse incasso en activeert automatisch de komende periode.  

Activeren lidmaatschap

Bevroren lidmaatschap

Het is niet verplicht om gebruik te maken van het outdoor programma. Als je je niet aanmeldt voor een van de twee andere opties dan blijft je doorlopende lidmaatschap bevroren. De kosten van je doorlopende abonnement wordt niet geïncasseerd. Zolang je je niet aanmeldt voor een van de twee opties kun je geen boekingen plaatsen tot nader bericht.

Bevroren lidmaatschap

Aanmelden voor het programma

Om gebruik te maken van het outdoor programma vragen we je je eenmalig aan te melden via het contactformulier. Heb je dit eerder gedaan voor de optie 'betaling per boeking' en blijf je bij deze keuze? Dan hoef je het formulier niet opnieuw in te vullen. Heb je je eerder aangemeld voor 'betaling per boeking' en wil je nu overstappen op het activeren van je lidmaatschap? Vul het contactformulier dan in met je nieuw gekozen optie. 

  • Selecteer in het contactformulier - via de button hieronder - 'ik ben lid'.
  • Kies voor 'betaling per boeking' als je wilt betalen per boeking.
  • Kies voor 'activeer lidmaatschap' als je je lidmaatschap wilt activeren. 


VEILIGHEIDSREGELS

Jouw gezondheid is het belangrijkst. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Neem vóór je bezoek de veiligheidsregels door. 

Veelgestelde vragen


Hoe zit het met de incasso?

Betaling per boeking
Vanaf 1 april kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van het outdoor programma via een betaling per boeking. De incasso voor het aantal geboekte activiteiten per week, vindt plaats de week erna. Je doorlopende lidmaatschap blijft tijdens deze periode op bevroren. De kosten van je doorlopende abonnement wordt tijdens deze periode niet geïncasseerd. 

Activeren lidmaatschap
Vanaf donderdag 15 april kun je kiezen voor het activeren van je lidmaatschap vanaf 1 mei. Dan betaal je per maandelijkse incasso en activeer je automatisch voor de komende periode. Meld je je later in de maand aan, dan wordt de incasso naar rato berekend. 

Bevroren lidmaatschap
Als je je niet aanmeld voor het outdoor programma dan blijft je doorlopende lidmaatschap bevroren tot nader bericht. De kosten van je doorlopende abonnement wordt niet geïncasseerd. 


Hoe zit het bij een family lidmaatschap?

Betaling per boeking
Het is belangrijk dat je je bij de optie 'betaling per boeking' per persoon los aanmeldt via het contactformulier. M.u.v. kinderen tot 16 jaar. Kidslessen kun je reserveren per mail.

Activeren lidmaatschap
Het volledige lidmaatschap wordt geactiveerd.


Hoe en wanneer plaats ik een boeking?

Dit kan via de Club Pellikaan booking app zodra je aanmelding is verwerkt. Dit kan maximaal 24 uur duren. Hou hiervoor de booking app in de gaten. Telefonisch of via de receptie reserveren is tijdelijk niet mogelijk. Per dag kun je twee boekingen plaatsen. Een ouder boekt automatisch voor ouder + kind(eren) bij een family activiteit. Een kidsles boek je via het e-mailadres vermeld in het rooster. Heb je nog geen account in de booking app? Vraag deze dan hier aan. Kies je ervoor om je niet aan te melden voor het outdoor programma, dan kun je geen boekingen plaatsen. 


Toegangsbewijs

Toon op locatie je clubpas en reservering in de booking app. Dit dient als toegangsbewijs. 


Ik ben lid via bedrijfsfitness, hoe zit dat?

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier


Kan ik naar de fysio en andere specialisten?

Het Medical Health Clinic (MHC) is open om je te ontvangen en te behandelen.


Ik ben al gevaccineerd, mag ik dan wel van alles gebruik maken?

Hoe graag we het ook zouden willen, mag dit volgens de richtlijnen van het RIVM niet. Naast wat we op dit moment outdoor aanbieden, moeten we de faciliteiten binnen gesloten houden. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen wel of niet gevaccineerde personen. 


Kan ik ook thuis trainen?

Jazeker! Bekijk alle info over de mogelijkheden op onze Home Sweat Home pagina. Hiervoor lenen wij helaas geen materialen uit. Gezien de hoeveelheid leden is dit organisatorisch niet haalbaar.


Ik ben niet lid. Kan ik me ook aanmelden?

Ja, dat kan. Je kunt je aanmelden voor een lidmaatschap via het contactformulier.


Ik heb een andere vraag

Neem contact met ons op via het contactformulier. Het is momenteel druk met vragen, dus antwoord kan een paar dagen duren. Bedankt voor je begrip!