Contact Lid worden

Outdoor programma OUD

moving forward

Vanaf donderdag 1 april kun je weer volop genieten van onze lessen, vrij fitness en tennis in de lentezon! We gaan vanaf dan ook weer incasseren. Wil je liever nog niet gebruikmaken van ons sportaanbod, dan kun je dit tot [datum] aangeven. Dan incasseren we niet t/m [datum]. Je leest hier alles over op deze pagina.

Trainen op afstand

Volg buiten een les of kies voor [vrij fitness]. Vul dit naar wens aan met ons Home Sweat Home aanbod. De materialen krijgen na elke les een poetsbeurt. Reserveer via de booking app.  

Trainen op afstand

Tennis in de buitenlucht

Speel enkel- of dubbelspel op onze buitenbanen. Je kunt een buitenbaan reserveren voor max. 1 uur via de booking app. Vergeet je eigen materiaal niet, want we lenen op dit moment geen spullen uit. 

Tennis in de buitenlucht

corona veiligheidsregels

Jouw gezondheid is het belangrijkst. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Neem vóór je bezoek de veiligheidsregels goed door. 

corona veiligheidsregels

BE FIT. STAY STRONG.

Een goed immuunsysteem is - zeker nu - belangrijk en sporten helpt daarbij. We hebben het buitenterrein daarom omgetoverd tot een outdoor trainingsarea. Met fitness, lessen, yoga en tennis, geheel volgens de richtlijnen van NL actief. We hebben overkappingen geplaatst, zodat je ook bij minder goed weer kan komen trainen. 


Outdoor programma  

Tot en met 31 maart hebben we een gratis outdoor programma aangeboden voor alle leden. Zo kun je lessen volgen, buiten tennissen en vrij fitnessen. Vanaf 1 april gaan we weer automatisch incasseren voor de periode van [datum t/m datum]. Het bedrag van je huidige, doorlopende lidmaatschap wordt dan weer in rekening gebracht. Wil je in die periode liever nog niet gebruikmaken van ons sportaanbod? Dan kun je dit uiterlijk t/m [datum] aangeven via het contactformulier, zie onderstaande button. Voor die periode wordt dan niet geïncasseerd. Dat betekent dat je in die periode ook de club niet kan komen bezoeken. 

Wat gebeurt er na [einddatum]?
Vanaf dan gaan we weer incasseren, ook wanneer je hebt aangegeven om voor de periode [datum t/m datum] geen gebruik te maken van het sportaanbod, zal je lidmaatschap weer automatisch op actief gezet worden. Hiervoor hoef je zelf niks te doen. 

PeriodeDo 1 april t/m ....
AfmeldenKan t/m [datum] via onderstaande button


Veelgestelde vragen


Hoe zit het met de incasso?

In december, januari en februari is er niet geïncasseerd om de periode - half december t/m half maart - dat we gesloten waren te compenseren. Voor het buitenprogramma van half t/m eind maart is niks in rekening gebracht, deze periode is kosteloos aangeboden. Voor de activiteiten vanaf donderdag 1 april t/m [datum] wordt automatisch weer het volledige maandbedrag van je lidmaatschap geïncasseerd, tenzij je zelf voor [datum] aangeeft om geen gebruik te maken van ons sportaanbod t/m [datum]. De incasso zal plaatsvinden in de eerste week van april. 

Tot wanneer kan ik me afmelden?

Je kunt je t/m [datum] via het contactformulier afmelden voor het sportaanbod van [datum t/m datum]. Er wordt dan voor deze periode niet geïncasseerd. Na [datum] wordt je lidmaatschap weer automatisch op actief gezet en zal er weer geïncasseerd worden. Hiervoor hoef je zelf niks te regelen. 

Ik ben vergeten om mij voor [datum] af te melden. Wat kan ik doen?

Heb je je voor [datum] niet via het contactformulier afgemeld en heb je binnen de periode [datum t/m datum] ook geen reservering gemaakt en de club bezocht? Dan kun je het maandbedrag eenmalig storneren. 


Hoeveel deelnemers doen er mee aan een les?

Het is toegestaan om buiten in groepen van vier (excl. instructeur) op 1,5 meter afstand van elkaar te trainen. Het mogen meerdere groepen van vier tegelijk zijn, mits er tussen de groepen zelf minimaal 3 meter afstand zit. Tijdens de training mag er niet gewisseld worden van samenstelling. De instructeur geeft op 1,5 meter afstand een instructie per viertal.   


Toegangsbewijs

Op locatie wordt je reservering gecontroleerd door de fitcoach. Vergeet je clubpas niet mee te nemen als toegangsbewijs. 


Kan ik naar de fysio?

De medische contactberoepen mogen doorgaan. Dat betekent dat Medical Health Clinic (MHC) open blijft om je te ontvangen en te behandelen. 


Ik ben al gevaccineerd, mag ik dan wel van alles gebruik maken?

Hoe graag we het ook zouden willen, mag dit volgens de richtlijnen van het RIVM niet. Naast wat we op dit moment outdoor aanbieden, moeten we de faciliteiten binnen gesloten houden. Er wordt helaas geen onderscheid gemaakt tussen wel of niet gevaccineerde personen. 


Wat gebeurt er na [datum]?

[Hier uitleggen wat er gebeurt na specifieke datum: gaan we dan weer volledig incasseren, dus ook wanneer je hebt besloten om de genoemde periode geen gebruik te maken van het sportaanbod. Of ligt dat aan wat er bij de eerstvolgende persconferentie wordt gezegd.]. 


Kan ik ook thuis trainen?

Jazeker! Bekijk alle info over de mogelijkheden op onze Home Sweat Home pagina. 


Kan ik spullen lenen van de club? 

Wij lenen helaas geen materialen uit om thuis te gebruiken. Gezien de hoeveelheid leden die wij hebben is dit organisatorisch niet haalbaar.


Ik ben niet lid. Kan ik me ook aanmelden?

Ja, dat kan. Neem contact op via het contactformulier.


Ik heb een andere vraag

Neem contact met ons op via het contactformulier. Het is momenteel druk met vragen, dus antwoord kan een paar dagen duren. Bedankt voor je begrip!