Contact Lid worden

Outdoor programma OUD2

moving forward

We zijn blij om jullie weer te zien, te mogen ontvangen en samen - op afstand - te werken aan een sterk en fit lichaam. Vanaf donderdag 1 april bieden we een outdoor programma aan die je kunt volgen door een betaling per boeking. Je kunt kiezen voor lessen, vrij fitness of het reserveren van een tennisbaan. Je leest er alles over op deze pagina.

  • Programma voor de periode van 1 t/m 20 april
  • Je huidige lidmaatschap blijft op frozen
  • Je lidmaatschapskosten worden niet geïncasseerd

Trainen op afstand

Boek een les of tijdslot voor vrij fitness voor 7,50 euro. Kidslessen zijn 5 euro en een family activiteit 12,50 euro per boeking. De materialen krijgen na elke les een poetsbeurt. Reserveer via de booking app.

Trainen op afstand

Tennis in de buitenlucht

Speel enkel- of dubbelspel op onze buitenbanen. Je kunt een baan reserveren voor 20 euro per baan via de booking app. Vergeet je eigen materiaal niet, we lenen op dit moment geen spullen uit. 

Tennis in de buitenlucht

corona veiligheidsregels

Jouw gezondheid is het belangrijkst. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Neem vóór je bezoek de veiligheidsregels goed door. 

corona veiligheidsregels

Outdoor programma per 1 april 

In deze uitdagende tijd waarin we door de overheid regels opgelegd krijgen, proberen we binnen de strikte regels te denken in mogelijkheden en oplossingen. We hebben daarom gezocht naar een mogelijkheid waarbij je je thuis training zoals wandelen, online trainingen of hardlopen, kunt combineren met 1 a 2 keer in de week trainen in een groep of met materiaal. Het buitenterrein is daarom omgetoverd tot een outdoor trainingsarea, geheel volgens de richtlijnen van NL actief. Tot 31 maart kon je hier gratis gebruik van maken. Vanaf donderdag 1 april vragen we een bedrag per boeking. Dit is enkel voor de periode t/m donderdag 20 april. Je gaat geen nieuw contract aan, maar geeft eenmalig toestemming voor de wekelijkse incasso voor je boekingen.

ActiviteitPrijzen
Les of vrij fitness7,50 euro per boeking
Kidsles*5 euro per boeking
Family workout** 12,50 euro per boeking
Tennisbaan (enkel- en dubbelspel)
20 euro per baan                               


* Kidslessen reserveer je per mail. Zie lesomschrijving in het rooster. 
** Ouder boekt automatisch voor ouder + kind(eren). 

Werkwijze

We zouden heel graag willen dat iedereen weer volledig - bijvoorbeeld 5x per week - bij ons kan komen trainen of relaxen. Helaas is dit door de strenge regels en het aantal leden op dit moment nog niet mogelijk. Doordat we maar een klein aantal bezoekers per keer mogen ontvangen hopen we dat jullie elkaar de kans geven om allemaal een les of vrij fitness te kunnen boeken. Hierdoor zul je ons een stuk minder bezoeken dan normaal. In plaats van het hele bedrag van je lidmaatschap, rekenen we daarom een vast bedrag per les. Dan blijft het eerlijk en kun je zelf de keuze maken of je er gebruik van maakt en zo ja, hoe vaak je komt en waarvoor je betaalt. Het is uiteraard niet verplicht om gebruik te maken van de betaalde outdoor periode t/m 20 april. 


Aanmelden voor het programma

Om gebruik te maken van het betaalde programma dien je je eenmalig aan te melden via het contactformulier. Dit kan de gehele periode voor het sportaanbod van donderdag 1 t/m dinsdag 20 april. Hiermee geef je toestemming voor de wekelijkse incasso van je boekingen. Je kunt een boeking plaatsen zodra je aanmelding verwerkt is. Dit kan maximaal 24 uur duren. Je krijgt geen bevestiging, dus hou de booking app in de gaten. 

  • Selecteer in het contactformulier 'ik ben lid' 
  • Kies in de dropdown 'outdoor programma'. 


Family lidmaatschap

Heb je een family lidmaatschap? Dan is het belangrijk dat je je per persoon los aanmeldt via het contactformulier. M.u.v. kinderen tot 16 jaar. Kidslessen kun je reserveren per mail.

Veelgestelde vragen


Hoe zit het met de incasso?

Vanaf december is er niet geïncasseerd. Tot en met woensdag 31 maart kon je gratis gebruikmaken van ons outdoor programma. Vanaf 1 april betaal je per geboekte activiteit. De incasso voor het aantal geboekte activiteiten per week, vindt plaats de week erna. Je doorlopende lidmaatschap blijft tijdens deze periode op frozen. De kosten van je doorlopende abonnement wordt tijdens deze periode niet geïncasseerd. Na de persconferentie van dinsdag 13 april wordt er besloten over de incasso voor mei.


Hoe plaats ik een boeking?

Dit kan via de Club Pellikaan booking app. Telefonisch of via de receptie is tijdelijk niet mogelijk. Per dag kun je 2 boekingen plaatsen. Heb je nog geen account in de booking app? Vraag deze dan aan via deze pagina. Kies je ervoor om je hier niet voor aan te melden, dan kun je tijdens de periode van donderdag 1 april t/m dinsdag 20 april geen boekingen plaatsen. 


Hoeveel deelnemers doen er mee aan een les?

Het is toegestaan om buiten in groepen van vier (excl. instructeur) op 1,5 meter afstand van elkaar te trainen. Het mogen meerdere groepen van vier tegelijk zijn, mits er tussen de groepen zelf minimaal 3 meter afstand zit. Tijdens de training mag er niet gewisseld worden van samenstelling. De instructeur geeft op 1,5 meter afstand een instructie per viertal.   


Toegangsbewijs

Toon op locatie je clubpas of je reservering in de booking app. Dit dient als toegangsbewijs. 


Ik wil een boeking annuleren. Kan dat?

Je bent vrij om de les tot 24 uur van tevoren te annuleren. Dit kan via de booking app. Binnen 24 uur is dit helaas niet meer mogelijk en zijn we genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. 


Wanneer betaal ik voor een geboekte les?

Je betaalt per wekelijkse incasso voor de geboekte reserveringen van die week. Deze wordt een week erna geïncasseerd. Heb je die week geen les geboekt? Dan zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. 


Kan ik naar de fysio?

De medische contactberoepen mogen doorgaan. Dat betekent dat Medical Health Clinic (MHC) open blijft om je te ontvangen en te behandelen. 


Ik ben al gevaccineerd, mag ik dan wel van alles gebruik maken?

Hoe graag we het ook zouden willen, mag dit volgens de richtlijnen van het RIVM niet. Naast wat we op dit moment outdoor aanbieden, moeten we de faciliteiten binnen gesloten houden. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen wel of niet gevaccineerde personen. 


Kan ik ook thuis trainen?

Jazeker! Bekijk alle info over de mogelijkheden op onze Home Sweat Home pagina. Hiervoor lenen wij helaas geen materialen uit. Gezien de hoeveelheid leden is dit organisatorisch niet haalbaar.


Ik ben niet lid. Kan ik me ook aanmelden?

Ja, dat kan. Neem contact op via het contactformulier.


Ik heb een andere vraag

Neem contact met ons op via het contactformulier. Het is momenteel druk met vragen, dus antwoord kan een paar dagen duren. Bedankt voor je begrip!