Contact Lid worden
Padel Goirle

Padel Goirle

Padel spelen in Goirle

Nieuw in Goirle: drie padelbanen! Padel is de populairste sport van dit moment. Deze mix tussen tennis en squash speel je in een speciale padelkooi. Word lid van Club Pellikaan en speel onbeperkt padel op onze padelbaan in Goirle!

Padelles in Goirle

Vanaf nu is het mogelijk om te padellen bij Club Pellikaan Goirle. Wij zijn de eerste in Goirle met drie padelbanen! Met een lidmaatschap bij Club Pellikaan Goirle kan je onbeperkt padellen. Je betaalt dus niet per keer, maar je speelt zo vaak als je wilt! Nog geen ervaring met padel? Geen probleem! Alle fijne kneepjes van het padellen leer je bij een padeltraining van Just Padel. Heb je kinderen? Dan passen wij op hen in de kidsclub. Na afloop kom jij helemaal tot rust omdat je na het padellen nog lekker de sauna in bent gedoken.

Padelles in Goirle

PADEL SPEELMAATJE ZOEKEN? 

Nieuwe mensen ontmoeten in Goirle om samen padel mee te spelen? Meld je dan aan voor de clubladder van Sportconnexions. Speel padel op jouw niveau, wanneer je wilt.

Schrijf je in!

Voor wie is padel?

Waarschijnlijk heb je de steeds populairder wordende sport wel voorbij zien komen. Padel is op dit moment de snelst groeiende sport in Nederland! De puntentelling is gelijk aan die van tennis. Dit is prettig als je al ervaring hebt met een racketsport, maar ook voor beginners is padel gemakkelijk te leren. De uitgebreide spelregels vind je bij de padelbaan. 

Voor wie is padel?

Are you ready?

Bij Club Pellikaan Goirle vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van padel tot tennis en van hot yoga tot boksen. In de tussentijd kunnen de kids lekker uitrazen in de kidsclub, hebben wij personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud! Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan Goirle.

Teaser

Nieuw bij Club Pellikaan Goirle: The Field

The Field