Contact Lid worden
Padel in Almere (new)

Padel in Almere (new)

Nieuw op de club

Speel dé sport van dit moment in Almere: padel! Het is een mis van tennis en squash. Club Almere heeft drie padelbanen op het outdoor terrein. Word lid van de club en speel onbeperkt padel!

  • Speel padel in de buitenlucht
  • Word lid en speel onbeperkt padel
  • Lidmaatschap is incl. alle racketsporten, fitness, groepslessen.

Padel spelen in Almere

Club Pellikaan Almere heeft drie nieuwe padelbanen op het buitenterrein. Padel zit inbegrepen bij je lidmaatschap van de sportclub. Je hebt daardoor onbeperkt toegang tot de padelbanen, maar ook tot de tennisbanen, squashruimtes, fitness en groepslessen zoals BODYPUMP, boxing en hot yoga. Heb je kinderen? Wij bieden ook gratis kinderopvang tijdens je bezoek. Na afloop doe je nog gezellig een hapje en drankje in onze Coffee Club. 

Voor wie is padel?

Omdat padel zo laagdrempelig is, groeit de populariteit voor padel snel! Padel is voor alle leeftijden, ongeacht fysiek of technisch niveau. De puntentelling is hetzelfde als bij tennis. Natuurlijk een voordeel als je al ervaring hebt met een racketsport, maar ook als je dit niet hebt kun je padel gemakkelijk leren. De uitgebreide spelregels van padel vind je bij de padelbaan of samengevat in een video onderaan deze pagina. Het is ook mogelijk om padelles te volgen via TennisCollege Flevoland. Klik hier voor meer informatie. 

Voor wie is padel?

ZOEK JE EEN PADELMAATJE?

Zoek je nog iemand om padel mee te spelen? Meld je dan aan voor de clubladder in Almere. Hier vind je speelmaatjes op jouw niveau, waarmee je elke twee weken een wedstrijd kunt spelen. 

JOIN THE CLUB

Bij Club Pellikaan Almere vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van padel tot tennis en van BODYPUMP tot boksen. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan!

Teaser

Nieuw in Almere: The Field

The Field