Contact Lid worden
Padel in Amersfoort (new)

Padel in Amersfoort (new)

Nu bij Club Pellikaan

Speel padel in Amersfoort! Club Pellikaan Amersfoort heeft drie outdoor padelbanen. Word lid van de club en speel onbeperkt padel.

Padel spelen in Amersfoort

Speel buiten padel bij Club Pellikaan Amersfoort. Deze sport zit inbegrepen bij je sportabonnement. Je kunt dus zo vaak padel spelen als je wil. Sla een balletje met een vriend(in) en relax daarna nog even in de sauna. Heb je kinderen? De kinderopvang op de sportschool past graag op terwijl jij sport. Na afloop doe je nog gezellig een hapje en drankje in onze Coffee Club. 

Voor wie is padel?

Padel is op dit moment de snelst groeiende sport in Nederland. Het is mooi meegenomen als je al ervaring hebt met een racketsport, maar ook als je dit niet hebt kun je dit gemakkelijk leren. Padel is geschikt voor jong en oud. De puntentelling is gelijk aan die van tennis. De uitgebreide spelregels staan vermeld bij de padelbaan en kun je terugvinden in een video onderaan deze pagina. Ook kun je op de club in Amersfoort padelles volgen van Tennis Academy Kockx. 

Voor wie is padel?

Zoek je een padelmaatje? 

Meld je dan aan voor de clubladder in Amersfoort. Hier vind je speelmaatjes op jouw niveau, waarmee je elke twee weken een wedstrijd kunt spelen. 


Padel leren spelen?

Tennis Academy Kockx geeft naast tennistrainingen bij Club Pellikaan ook padeltrainingen op de club. Kijk voor meer informatie op Tennis Academy Kockx


Inschrijven kan via Tennis Academy Kockx. Dit zijn de leraren die padelles geven bij Club Pellikaan:

Thom van Zanten

Thom van Zanten

Bart Lefel

Bart Lefel

Maurice van Reest

Maurice van Reest

Join the club 

Bij Club Pellikaan vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van padel tot tennis, van BODYPUMP tot boksen en van sauna tot stoombad. Ook is er kinderopvang voor tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud. Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan!

Teaser

Nieuw in Amersfoort: The Field

The Field