Contact Lid worden
Padel Tilburg (nieuw)

Padel Tilburg (nieuw)

Padel spelen in Tilburg

Nieuw in Tilburg: padel! Padel is de populairste sport van dit moment. Deze mix tussen tennis en squash speel je in een speciale padelkooi. Uniek in Tilburg: indoor padelbanen! Word lid van Club Pellikaan Tilburg en speel het hele jaar rond onbeperkt padel!

  • Indoor padelbanen
  • Inclusief bij je lidmaatschap bij Club Pellikaan
  • Na het padellen relaxen in de sauna

Padeltraining in Tilburg

Vanaf nu kun je binnen padellen bij Club Pellikaan Tilburg. Padel zit inbegrepen bij je lidmaatschap. Je betaalt dus niet per keer, maar kunt zo vaak spelen als je wilt. Ben je nog niet bekend met padel? Geen probleem! Padellessen in Tilburg volg je bij ons via BOB Tennis, Padel & Club Services. Heb je kinderen? Dan passen wij op hen in de kidsclub. Na afloop ga je extra relaxed naar huis omdat je na het padellen nog lekker de sauna in bent gedoken!

Padeltraining in Tilburg

PADEL SPEELMAATJE ZOEKEN? 

Zoek je nog iemand om samen te padellen? Meld je dan aan voor de clubladder. Ontmoet op deze manier nieuwe mensen en tegenstanders tijdens het padellen in Tilburg.

Vind een maatje!

Voor wie is padel?

Waarschijnlijk heb je de steeds populairder wordende sport wel voorbij zien komen. Padel is op dit moment de snelst groeiende sport in Nederland! De puntentelling is gelijk aan die van tennis. Dit is prettig als je al ervaring hebt met een racketsport, maar ook voor beginners is padel gemakkelijk te leren. De uitgebreide spelregels vind je bij de padelbaan. 

Voor wie is padel?

Are you ready?

Bij Club Pellikaan Tilburg vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van padel tot tennis en van hot yoga tot boksen. In de tussentijd kunnen de kids lekker uitrazen in de kidsclub, hebben wij personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud! Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan Tilburg.

Teaser

Nieuw bij Club Pellikaan Tilburg: The Field

The Field