Contact Lid worden

Sport bij Club Pellikaan Almere

Moving Forward

Bij Club Pellikaan vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van bodypump tot boksen, van medisch advies tot massages en van tennis tot squash. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan!

Sport om fit te blijven

Coronakilo's verliezen of werken aan je weerstand? Onze fitcoaches staan klaar om je te helpen, uiteraard op 1,5 meter afstand. We hebben maatregelen genomen om sporten veilig én leuk te houden. 

Sport om fit te blijven

Sporten met kinderopvang

Terwijl jij een momentje pakt voor jezelf, spelen de kinderen met knutselwerkjes en verkleedkleren in de kidsclub, jumpen ze bij de buren Jumping Jack of doen ze mee met een van onze kidslessen. 

Sporten met kinderopvang

Racketsporten

Sla een balletje op de tennis- of squashbaan en combineer sport met gezelligheid. Dit kan op onze binnen- en buitenbanen. Enkel- én dubbelspel is toegestaan met anderhalve meter afstand. 

Racketsporten

Maak je doelen waar

Afvallen, kracht opbouwen of een betere conditie krijgen? Bij Club Pellikaan is advies van een fitcoach inbegrepen bij een lidmaatschap. Aan de hand van een persoonlijk succesplan helpen we je op weg in de fitness en adviseren we welke training of groepsles het beste bij je past. Als clubmember heb je onbeperkt toegang tot onze beschikbare faciliteiten. Doe bijvoorbeeld mee met een groepsles, sla een balletje op de tennis- of squashbaan of geniet van een kopje koffie op het terras van The Coffee Club terwijl de kids jumpen bij Jumping Jack.

Veilig sporten

We hebben maatregelen genomen om sporten in de club zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo wordt het bezoek gereserveerd via de Club Pellikaan booking app. Daarmee zorgen we voor een veilige doorstroom en voldoende afstand tussen jou en anderen in de club. Ook besteden we in deze periode nog meer aandacht aan een uitstekende hygiëne. 

Veilig sporten

Join the club

Wil je meer weten over de tarieven of veiligheidsregels? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we contact met je op. Je kunt starten met het outdoor programma. Alle faciliteiten binnen de club blijven gesloten tot nader bericht.

Contact