Contact Lid worden

Sport gratis tot september

Moving Forward

Word lid van de club en sport gratis tot september*. Club Pellikaan is een sportschool voor het hele gezin. Hier vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan!

* Bij een 12 of 24 maanden lidmaatschap. Actie geldt t/m 31 augustus 2021. 

Sport om fit te blijven

Coronakilo's verliezen of werken aan je weerstand? Onze fitcoaches staan klaar om je te helpen om je doelen te behalen. We hebben maatregelen genomen om sporten veilig én leuk te houden. 

Sport om fit te blijven

Sporten met kinderopvang

Terwijl jij sport en ontspant, passen onze kinderleidsters op jouw kleintjes in onze kinderopvang. In de kidsclub kunnen kinderen zich uitleven op knutselwerkjes, verkleedpartijtjes of in de zandbak.

Sporten met kinderopvang

Living the good life

Neem een duik in het zwembad, relax in de wellness, train op outdoor trainingsarea The Field of sla een balletje op de tennis- of squashbaan. Sluit af met een kop koffie, broodje of smoothie in The Coffee Club.

Living the good life

Get on the field

Deze zomer nieuw op alle clubs: The Field. Een toffe outdoor training area waar je vrij kunt trainen of meedoen met The Field lessen. Met jumpboxes, free weights, een functional rack, een running track en outdoor boxing. Inclusief bij je lidmaatschap! Daarnaast starten we deze zomer op Almere, Apeldoorn en Amersfoort met padel. 

Get on the field

Maak je doelen waar

Bij Club Pellikaan vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van bodypump tot boksen, van tennis tot squash en van sauna tot stoombad*. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan! De actie is geldig bij een 12 of 24 maanden lidmaatschap. Wil je meer weten over de actie of de tarieven? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we contact met je op. 

* Club Pellikaan Almere heeft geen zwembad en wellness. 

Contact