Lid worden
Swim & Fun

Swim & Fun

Heb je al je zwemdiploma’s gehaald en wil je meer? Geef je dan op voor Swim & Fun bij Club Pellikaan! Je leert nóg beter zwemmen. En natuurlijk maken we vooral veel lol in het water!

Wat leer je met Swim & Fun?

Moet je na een val in een ijswak naar het licht of juist naar het donker zwemmen? Hoe red je iemand uit het water? En hoe kun je het beste snorkelen op vakantie? Dit en nog veel meer leer je tijdens Swim & Fun.

Wat leer je met Swim & Fun?

Je haalt vijf certificaten:

1. ZWEMSLAGEN

We zorgen dat je de schoolslag en borstcrawl nóg beter onder de knie krijgt. Natuurlijk leren we ook nieuwe zwemslagen, zoals de vlinderslag en Spaanse slag. 

2. SURVIVAL

Hoe kun je iemand uit het water redden zonder zelf in gevaar te komen? Hoe haal je een drenkeling onder een boot vandaan? Je leert het bij Survival zwemmen! 

3. AQUA SPORTIEF

Hou je van zwemmen én van muziek? Dan is dit vast jouw favoriete thema. We bewegen lekker in het water op de nieuwste hits. Leuk!

4. BALVAARDIGHEID

Wie denkt aan balsporten, denkt snel aan voetbal of basketbal. Maar ook in het water zijn er veel sporten met een bal, zoals waterpolo of water rugby. In dit thema komen verschillend balsporten in het water voorbij. 

5. SNORKELEN

Ben jij benieuwd naar de onderwaterwereld? Dan kun je tijdens dit thema kennismaken met snorkelen! Je leert meer over je snorkeluitrusting en technieken. Ook leuk als je niet op vakantie gaat!

Teaser

Beginnen met Swim & Fun?

Meld je kind aan