Contact Lid worden

zwemles bij Club Pellikaan

Is je kind vier jaar of ouder? Dan is het tijd voor zwemles! Bij Club Pellikaan werken we in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht.

Kleine groepjes, persoonlijke aandacht

Ieder kind is uniek. Bij Club Pellikaan staat zwemles dan ook in het teken van de persoonlijke ontwikkeling. Je hoeft niet lid te zijn van de club om zwemles te volgen. Wij werken met kleine groepjes voor veel persoonlijke aandacht. 

Op dit moment is er een korte wachtlijst voor zwemles. Informeer naar de mogelijkheden. 

Kleine groepjes, persoonlijke aandacht

Zwemles in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht. 

Te klein voor zwemles?

Peutersurvival is reddingszwemmen voor peuters. Hier leren kleine kinderen om zich zelfstandig op de rug te draaien en naar de kant te zwemmen na een val in het water. De ideale voorbereiding op zwemles en een veilig gevoel voor ouders!

Peutersurvival is voor kinderen vanaf drie jaar en wordt gegeven op onze clubs in het zuiden. 

Te klein voor zwemles?

Zwemschool Pellikaan

Op onze clubs in Breda, Goirle, Tilburg en Maastricht krijgen kinderen les van Zwemschool Pellikaan met de EasySwim methode. Hierbij gaan kids direct het diepe in tijdens de zwemles met het speciale zwemvest. Ze oefenen de zwemslagen door praktijksituaties, zoals zwemmen door een wak of een schat opduiken. Hierdoor krijgen kinderen op een speelse en veilige manier zwemles, waar ze de rest van hun leven plezier van hebben. Meer weten? Bekijk dan de veelgestelde vragen. In Amersfoort wordt zwemles gegeven door Get Flexible, in Apeldoorn door Zwemschool Dolfijn. Bekijk hun website voor meer informatie.

The Coffee Club

Het leven is al druk genoeg. Daarom doen wij er alles aan om zwemles óók voor ouders leuk te maken. Ontspan tijdens de zwemles in The Coffee Club. Met een tijdschrift, een gezonde lunch of een goede kop koffie. Living the good life!

The Coffee Club
Teaser

Beginnen met zwemles?

Tarieven