Contact Lid worden

Aquarobics instructeur Breda

Wij zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste aquarobics instructeur. Kan jij jouw kennis en enthousiasme goed overbrengen op een groep en heb je ervaring met aquarobics? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Met jouw ervaring als aquarobics instructeur verzorg je op vrijdagochtend een inspirerende les voor onze leden. 

Heb je ervaring met aerobics lessen maar nog geen ervaring in het water? Geen probleem! Wij kunnen je intern opleiden tot aquarobics instructeur. 

Wat krijg je ervoor?

Een goed gevoel: jij helpt onze leden om gezonder te leven! Je komt in contact met veel verschillende leden en ontmoet veel collega's die dezelfde passie voor sport delen. Geniet na de les nog van een moment voor jezelf in de wellness! 

Wie zijn wij?

Club Pellikaan is een familiebedrijf met zeven sportclubs. We kiezen duidelijk voor een andere positionering dan een gewone sportschool. Wij geloven dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende ontspannen. Een gezonde lifestyle om te kunnen genieten van het leven. Living The Good Life!

Is dit jouw baan?

Denk jij dat deze baan bij jou past? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je motivatie en cv naar Sjef van der Kinderen: skinderen@clubpellikaan.nl