Contact Lid worden

Over ons

Living The Good Life

Club Pellikaan is een sportclub voor het hele gezin. Wij geloven in de juiste balans tussen beweging, voeding en ontspanning. Een gezonde lifestyle om te genieten van het leven. Living The Good Life!

Sportclub voor het hele gezin

Regelmatig sporten is best een opgave, als je al een druk leven hebt. Daarom vind je bij ons alles gewoon onder één dak voor één vaste maandprijs. Van bodypump tot boksen, van medisch advies tot massages en van sauna tot stoombad. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, begeleiding van een fitcoach om alles uit je workout te halen en groepslessen voor jong en oud?

Sportclub voor het hele gezin

Onze club sinds 1947

Club Pellikaan gaat jaren terug. In 1947 begon Henk Pellikaan zijn eigen onderneming: Pellikaan Bouw. Hij stopte met zijn voetbalcarrière in het Nederlands Elftal en bouwde de eerste overdekte tennishallen van Nederland. Grote namen als Bjorn Borg en Tom Okker speelden hier een partijtje tennis. In de jaren negentig bouwden we de eerste multifunctionele sportclubs in Nederland. Op dit moment zijn er zeven sportclubs in Nederland en Jumping Jack. Inmiddels zijn we jaren verder, met nog steeds dezelfde missie: een omgeving creëren waar jong en ouder zich thuisvoelt en werkt aan een gezonde lifestyle. 

Onze club sinds 1947
Teaser

Bekijk ook: faciliteiten

Bekijk meer