Contact Lid worden

Over ons

Living The Good Life

Club Pellikaan is een sportclub voor het hele gezin. Wij geloven in de juiste balans tussen beweging, voeding en ontspanning. Een gezonde lifestyle om te genieten van het leven. Living The Good Life!

CLUB PELLIKAAN

Bij Club Pellikaan vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van BODYPUMP tot boksen, van medisch advies tot massages en van sauna tot stoombad. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, begeleiding van een fitcoach om alles uit je workout te halen en groepslessen voor jong en oud?

CLUB PELLIKAAN

Onze club sinds 1947

Sporten stroomt door ons bloed. Oprichter Henk Pellikaan was een sportliefhebber pur sang. Hij speelde zelfs mee met het allereerste WK voor Nederland in 1934. Na zijn carrière als voetbal international ontdekte hij een nieuwe liefde: tennis. Hij baalde ervan als het regende en bouwde daarom de eerste overdekte tennishal van Nederland. Grote namen als Björn Borg en Tom Okker speelden hier wedstrijden. Het zou het begin zijn van een reeks sporthallen die hij realiseerde met zijn onderneming Pellikaan Bouw. 

Onze club sinds 1947

Pellikaan Health & Racquet Club

In de jaren negentig introduceerde Gerard Pellikaan - de zoon van Henk - een gloednieuw innovatief concept in Nederland: een all inclusive sportcomplex waar fitness, zwemmen, wellness en tennis samenkwamen. De eerste Pellikaan Health & Racquet Club in Amersfoort was een feit. Kort daarna volgden Tilburg en Goirle. Inmiddels zijn er zeven sportclubs en staat de derde generatie onder leiding van Dennis Pellikaan aan het roer. De naam veranderde in Club Pellikaan, met nog steeds dezelfde missie: een ontmoetingsplek creëren waar jong en ouder samen komt om te werken aan een gezonde lifestyle. Living the good life!

Pellikaan Health & Racquet Club
Teaser

Bekijk ook: faciliteiten

Bekijk meer