Contact Lid worden
FAQ Training app

FAQ Training app

Handleiding Training app

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen rondom de training app. Zo maak je optimaal gebruik van de app tijdens jouw training!

Algemene vragen

Ik gebruik de app nog niet. Hoe krijg ik toegang? 
Laat je e-mailadres achter bij de receptie van de club. Heb je dit gedaan, dan ontvang je binnen enkele dagen automatisch een uitnodiging in je mail voor de app.

Ik heb geen uitnodiging ontvangen
Controleer bij de receptie of je mailadres klopt. Is dit niet het geval? Geef dan je nieuwe mailadres door. Je ontvangt dan binnen enkele dagen automatisch een uitnodiging in je mail voor de app. Staat je mail wel goed? Stuur dan een mailtje met je naam, lidnummer, e-mailadres en situatie naar info@clubpellikaan.nl. Dan zoeken wij het zo snel mogelijk voor je uit. 

Mijn e-mailadres is gewijzigd. Hoe pas ik dit aan in de app?
Je kunt je mailadres - en andere persoonlijke instellingen - zelf aanpassen in je accountinstellingen. Klik onderin het menu op optie ik en klik vervolgens op het tandwiel rechtsboven om naar je instellingen te gaan. Klik de tweede optie e-mail aan. Hier kun je je e-mailadres wijzigen. Zodra je dit hebt aangepast, ontvang je een bevestiging op je (nieuwe) e-mailadres. Wil je je e-mail ook aanpassen voor de nieuwsbrieven en andere mailings? Geef hem dan ook even door bij de receptie van de club.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen via de inlogpagina. Klik op de optie inloggegevens kwijt? en vul je e-mailadres in. Je ontvangt een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Ik wil mijn eGym koppelen aan de app
Helaas is er (nog) geen integratie tussen Virtuagym en eGym. Wel staat er in het hoofdscherm een tegel waarmee je gemakkelijk tussen beide apps kunt schakelen. 

Ik sta nog ingelogd bij mijn oude sportschool
In het hoofdscherm kun je wisselen naar Club Pellikaan. Dit kan via de twee pijltjes rechtsboven in je scherm.  

Zo gebruik je de app:

Ik train zelfstandig, hoe gebruik ik de app?

Binnen de app kun je je trainingen 'loggen'. Zo kun je nog beter je progressie bijhouden. Zie hieronder de stappen die je kunt volgen om je training te loggen. 

Let op: bekijk deze pagina op de desktop computer voor de extra uitleg.

Hoe voeg ik een workout toe aan mijn kalender?

Een trainingsschema of workout kun je toevoegen aan de kalender in je app. Leg je trainingen vast en motiveer jezelf. Zie hieronder de stappen die je kunt volgen om je training te loggen. 

Let op: bekijk deze pagina op de desktop computer voor de extra uitleg.

Waar kan ik mijn meetgegevens invoeren?

Je kunt je metingen bijhouden in de app bij 'voortgang'. Wil je het nog makkelijker maken voor jezelf? Plan dan een afspraak in bij de fitcoach. Deze zal je uitgebreid meten op bijvoorbeeld vetpercentage, BMI en gewicht. Daarna zijn de resultaten direct zichtbaar in je app. 

Let op: bekijk deze pagina op de desktop computer voor de extra uitleg.

Hoe en waar houd ik mijn voeding bij? 

Een goed plan bestaat niet enkel uit alleen trainen. Voeding is belangrijk voor een gezonde levensstijl. Dit kun je bijhouden in de app. Zie hieronder de stappen die je kunt volgen om je voeding te loggen. Wil je meer advies? Maak dan een afspraak met een fitcoach. 

Let op: bekijk deze pagina op de desktop computer voor de extra uitleg.

Hoe koppel ik mijn health tracker aan de app? 

Heb jij een health tracker? Handig! Deze kun je koppelen aan de app voor het beste resultaat. Daar kun je overigens ook je gemaakte stappen of slaapritme bijhouden. Zie hieronder de stappen die je kunt volgen om je training te loggen. 

Let op: bekijk deze pagina op de desktop computer voor de extra uitleg.

Blijf op de hoogte

Klik in het beginscherm op de tegel community. Hier delen we belangrijke informatie over de club. Via de tegel events kun je de agenda bekijken. Zo zie je welke evenementen er de komende tijd bij jou in de club zijn. Wil je snel de openingstijden van de club bekijken? Rechtsonder via ik kom je bij de clubinformatie. Let op: kijk voor de uitgebreide openingstijden van bijvoorbeeld kidsclub en horeca op de website. 

Blijf op de hoogte