Lid worden
Judoleraar Amersfoort

Judoleraar Amersfoort

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste judoleraar voor het geven van judolessen aan kinderen vanaf 4 jaar. Vind jij het leuk om judoles te geven aan kinderen? Ben jij daarnaast vakbekwaam, creatief en energiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lessen zijn op zaterdag. 

Wat vragen wij?

  • Je kan techniek en plezier voor judo overbrengen
  • Je hebt ervaring met lesgeven aan kinderen vanaf 4 jaar
  • Je hebt ervaring met het geven van judolessen (lesbevoegdheid)
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • Woonachtig in de omgeving van Amersfoort

Wie zijn wij?

Club Pellikaan is een familiebedrijf. Met zeven sportclubs één van de grotere kleine ketens in Nederland. We kiezen duidelijk voor een andere positionering dan een gewone sportschool. Wie de clubs één keer bezoekt ervaart de grootsheid en luxe. Wie de club dagelijks bezoekt ervaart de service en betrokkenheid. Wij weten als geen ander dat niet iedereen een geboren sporter is. Daarom helpen we ieder individu met zijn of haar doelstellingen. Daarvoor is het noodzakelijk dat medewerkers zich betrokken voelen. Een betrokken medewerker begint bij de werkgever. Bij Club Pellikaan ben je dan ook geen nummer. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Het belangrijkste is dat je enthousiast en likeminded bent. De rest komt vanzelf.

Is dit jouw baan?

Denk jij dat deze baan bij jou past? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je motivatie en cv naar Emma Giles: egiles@clubpellikaan.nl