Contact Lid worden
Mediavormgever stage Amersfoort

Mediavormgever stage Amersfoort

Doe jij een opleiding richting marketing, vormgeving of communicatie en zoek je een toffe stageplek vanaf september 2024? Look no further. Wij zoeken voor ons marketing hoofdkantoor in Amersfoort een stagiaire!

  • Stage in een sportieve omgeving
  • Voor of na stage nog even sporten of de wellness in
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Wat ga je leren?

Op het 'hoofdkantoor' in Amersfoort regelen wij alle marketing en communicatie voor de zeven clubs en trampolinehal Jumping Jack. Een greep uit de dingen die je bij ons kunt leren:

  • Brainstormen over campagnes
  • Marketing en communicatie
  • Vormgeving en graphic design
  • Social media content: Facebook, Instagram en TikTok 
  • Foto, video en online

Je nieuwe collega’s zijn gespecialiseerd in online, content, social media & grafische vormgeving.

Een dag meekijken!

Wie ben jij?

Je volgt een opleiding in de richting van marketing, vormgeving of communicatie en bent vanaf september circa 20 weken beschikbaar om stage te lopen. Het is een grote pré als je al wat ervaring hebt met Photoshop, InDesign en/of Premiere Pro. Creatief ben je sowieso!

Stage op een sportclub?

Dat betekent natuurlijk tussendoor even sporten of een yogalesje meepakken! Daarnaast bieden wij flexibele begintijden en is zo nu en dan thuiswerken ook prima. Wat betreft eentonige werkdagen? Dat is niks voor jou. Jij houdt wel van een beetje afwisseling en een breed takenpakket. De ene dag een GIF maken voor de nieuwsbrief, de andere dag in de gym om een TikTok in elkaar te zetten, dat is voor jou geen probleem.

Zij gingen je voor:

"Ik kan hier al mijn creativiteit kwijt" 

Brenda is laatstejaars student mediavormgeving. Brenda: “De tijd is echt voorbijgevlogen, mede dankzij de super gezellige sfeer op kantoor. De taken die ik mocht doen, waren uitdagend, leuk en afwisselend. Ik kreeg alle ruimte om te groeien en te leren. Ik kan hier al mijn creativiteit kwijt. Het team gaf me de vrijheid om mijn eigen ideeën in te brengen en uit te werken, zoals bij het maken van GIFs voor nieuwsbrieven en het maken van TikToks. Ook bezochten we andere Club Pellikaan vestigingen, leuk om andere teams te leren kennen. Tussen al het werken door kon ik ook nog meedoen aan sportactiviteiten, zoals bijvoorbeeld een ontspannende yogales. Dat was echt de perfecte manier om even op te laden! :) Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij het marketingteam. Het was een periode vol geweldige ervaringen, leuke collega's en de uitdagende projecten!

"De stage sloot perfect aan op mijn studie en leerdoelen" 

Fabienne is tweedejaars student media informatie & communicatie: “Ondanks dat mijn stage maar 10 weken duurde (veelste kort dus) heb ik enorm veel kunnen leren, maar het was vooral enorm gezellig! In dit team voel je je echt op je gemak. Waar ze vooral erg goed in zijn is feedback geven waar je van kan leren én je naar boven halen wanneer je iets goed doet. Hierdoor groei je niet alleen in je kunnen, maar ook als persoon. Ik voelde mij hier een volwaardig teamlid. Ik heb een heleboel dingen kunnen doen: Fotograferen, animeren, schrijven, vormgeven, onderzoeken en helpen met het maken van de promotievideo, om maar een paar dingen te noemen. Daarnaast staan ze hier ook open voor eigen inbreng en initiatief. De stage sloot perfect aan op mijn studie en leerdoelen. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad!”


"Als je eenmaal begint wil je nooit meer weg" 

Karlijn doet de opleiding styling, interieur en vormgeving: “Een half jaar lang stage lopen en toch voelt het zo kort. Doordat ik het zo naar mijn zin heb gehad is de tijd gevlogen. Geen dag was hetzelfde! Elke dag was er weer een nieuwe mogelijkheid om je creatieve zelf te ontwikkelen. Het team is heel flexibel en gezellig. Als ik iets wou leren kon ik dit altijd aankaarten en werd er ook naar mij geluisterd. Naast het werken mag je ook sporten of ontspannen in de wellness. Als je het aandurft doe dan vooral een keertje mee met een lesje S.P.A.R.Q. Naast alle lol, club bezoeken en gesport moet er ook gewerkt worden, maar wat doe je hier nou eigenlijk? Hier mag je voor een groot gedeelte je taken zelf invullen. Als jij iets wilt leren wat binnen dit vakgebied past dan is daar ruimte voor. Tijdens mijn stage heb ik ook veel mogen leren. Je werkt mee aan campagnes. Je leert het hele proces van hoe je een campagne opzet tot de promotie en het eindresultaat. Je hoort echt bij het team! Een stage bij het marketing team van Club Pellikaan is zeker aan te raden! Maar pas op, als je eenmaal begint wil je nooit meer weg! ;)"

En nu jij!

Zie je jezelf hier al rondlopen en ben je beschikbaar vanaf september 2024? Stuur dan een mailtje met je motivatie en cv naar Tamara via tkamerman@clubpellikaan.nl en hopelijk zien we jou straks op de club!