Contact Lid worden
Personal training Tilburg

Personal training Tilburg

Change starts here

  • Een stok achter de deur
  • Verander je mindset positief
  • Boek sneller resultaat

Maak jezelf prioriteit en train samen met de trainers van PT-Lab naar jouw persoonlijke doel. Bij PT-lab vind je gedreven personal trainers die er alles aan doen om jou je doelen te laten behalen. Nieuwsgierig geworden? Stuur een e-mail naar info@ptlab.nl en maak gebruik van een try-out bij één van de trainers voor 37,50 euro.

MEET THE TEAM

ANGELA

Specialisme:
Herstel tijdens en na ziekte • obesitas • lifestyle coach • zwangerschap

Een personal trainer in hart en nieren: Angela! Haar motto is 'elke dag fit en gezond leven, dat geeft een happy mind, body & life'. Na jaren werkzaam te zijn bij PT-LAB en het volgen van bijscholingen over de hele wereld kan je er op rekenen dat ze veel ervaring heeft. Met deze ervaring begeleidt ze beginnende personal trainers. Hoe ze zelf het liefste traint? Krachttraining, yoga of reformer pilates. 

NINA

Specialisme:
Krachttraining • voedingsadvies

Nina is 8 jaar geleden begonnen met trainen om haar lichaam te 'shapen' door middel van krachttraining. In deze jaren heeft ze veel ervaring opgedaan en helpt jou nu om het meeste uit je trainingen te halen. Met haar passie en enthousiasme over voeding en training motiveert ze jou om het beste uit jezelf te halen. Verleg samen met haar je grenzen en ontdek dat je sterker bent dan dat je denkt!


MAARTJE

Specialisme:
Yoga • pilates reformer

Maartje kwam 23 jaar geleden voor het eerst in aanraking met yoga tijdens haar opleiding tot jazz, show en musicaltheater danser. In haar lessen nodigt ze je uit om te verbinden met je lijf, met aandacht voor jouw persoonlijke fysieke en mentale situatie helpt ze je graag in het zoeken naar ontspanning, de kracht van je adem en rust.

Saskia

Specialisme:
Bodyshaping 

Saskia is voor veel geen onbekenden.. Het kan goed zijn dat je haar kent van één van de vele groepslessen die ze heeft gegeven op de club. Heb jij nog geen idee wat jouw doel precies is? Saskia kijkt samen met jou naar een passend doel en helpt jou deze te bereiken.

Floor

Specialisme: 
Krachttraining

Floor is erg gedreven in haar trainingen en is vaak op de club te vinden. Ze houdt ervan om te verbeteren en progressie te zien. Niet alleen bij haarzelf maar vooral bij jou! 

DANI

Specialisme:
(Kick-)boksen • krachttraining

Als oud-voetballer van onder meer Willem II, Ajax, Newcastle United en het Nederlands elftal, specialiseert Dani zich tijdens een personal training op zware fysieke krachttraining, sport specifieke krachttraining en (kick-)boksen.

ROBIN

Specialisme:
Crossfit • boksen

Robin is nu een jaar aan het werk bij Club Pellikaan als fitness instructeur. In zijn vrije tijd vind je hem in de fitness of op met een basketbal. Zijn specialisaties zijn dan ook basketbal en trainen op explosiviteit. 

JORG

Specialisme:
Boksen • krachttraining

Jorg zijn expertise binnen fitness is voornamelijk het zo efficiënt mogelijk aankomen in spiermassa met behulp van bodybuilding training en powerliften. Wil je werken aan je techniek? Dan ben je bij Jorg aan het juiste adres!

EDMUND

Specialisme:
Krachttraining • herstel na blessures

Edmund is gecertificeerd door het Official Registry of Sport Professionals Of Spain (EREP). Fitness is al 20 jaar zijn passie en een groot deel van zijn leven. Met al deze ervaring zorgt hij ervoor dat jij doelgericht traint en zo je doelen behaalt!

LIEKE

Sinds 2019 is Lieke onze back-office held! In haar vrije tijd is ze ook regelmatig met haar hele gezin te vinden op de club. Op dit moment traint ze zelfs voor de Strong Viking Run!

GOOD TO KNOW

Wat kost een personal training ná de try-out?
Dit verschilt per trainer. Neem hiervoor contact op via info@ptlab.nl.

Wat houdt een try-out precies in?
Tijdens een try-out (van 37,50 euro) maak je kennis met een personal trainer en zijn/haar werkwijze. Zo weet je gelijk of er een klik is en bespreek je je doelen.

Hoe kan ik mij aanmelden voor een PT of try-out?
Leuk dat je wilt kijken of PT iets voor jou is! Je meld je aan via info@ptlab.nl.