Contact Lid worden

Sport bij Club Pellikaan

Moving Forward

Bij Club Pellikaan vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van bodypump tot boksen, van medisch advies tot massages en van sauna tot stoombad. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan!

Sport om fit te blijven

Coronakilo's verliezen of werken aan je weerstand? Onze fitcoaches staan klaar om je te helpen, uiteraard op 1,5 meter afstand. We hebben maatregelen genomen om sporten veilig én leuk te houden. 

Sport om fit te blijven

Sporten met kinderopvang

Terwijl jij sport en ontspant, passen onze kinderleidsters op jouw kleintjes in onze kinderopvang. In de kidsclub kunnen kinderen zich uitleven op knutselwerkjes, verkleedpartijtjes of in de zandbak.

Sporten met kinderopvang

Living the good life

Neem een duik in het zwembad en relax daarna met een drankje op het terras van The Coffee Club. De wellness faciliteiten - sauna, stoombad en bubbelbad - zijn ook weer open!*

Living the good life

Maak je doelen waar

Afvallen, kracht opbouwen of meer ontspannen? Bij Club Pellikaan is advies van een fitcoach inbegrepen bij een lidmaatschap. Aan de hand van een persoonlijk succesplan helpen we je op weg in de fitness en adviseren we welke training of groepsles het beste bij jou en jouw doel past. Sluit je een lidmaatschap af bij Club Pellikaan? Dan heb je onbeperkt toegang tot onze faciliteiten. Doe bijvoorbeeld mee met een groepsles, trek een baantje in het zwembad of sla een balletje op de tennis- of squashbaan. In Tilburg is er ook padel. Benieuwd naar begeleiding van een fitcoach? Of de faciliteiten van de club bij jou in de buurt? Bekijk het hieronder.

Veilig sporten

We hebben maatregelen genomen om sporten in de club zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo wordt het bezoek gereserveerd via de Club Pellikaan booking app. Daarmee zorgen we voor een veilige doorstroom en voldoende afstand tussen jou en anderen in de club. Ook besteden we in deze periode nog meer aandacht aan een uitstekende hygiëne. 

Veilig sporten

Join the club

Wil je meer weten over de tarieven of veiligheidsregels? Laat hieronder of via de lid worden button je gegevens achter, dan nemen we contact met je op. 

* Club Pellikaan Almere heeft geen zwembad en wellness. 

Contact