Contact Lid worden

Sport bij Club Pellikaan

Be Fit. Stay Strong.

Bij Club Pellikaan vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van bodypump tot boksen, van medisch advies tot massages en van sauna tot stoombad. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan!

CORONA UPDATE: Meld je aan voor ons outdoor programma.

Sport om fit te blijven

Coronakilo's verliezen of werken aan je weerstand? Onze fitcoaches staan klaar om je te helpen, uiteraard op 1,5 meter afstand. We hebben maatregelen genomen om sporten veilig én leuk te houden. 

Sport om fit te blijven

Sporten met kinderopvang

Terwijl jij sport en ontspant, passen onze kinderleidsters op jouw kleintjes in onze kinderopvang. In de kidsclub kunnen kinderen zich uitleven op knutselwerkjes, verkleedpartijtjes of in de zandbak.

Sporten met kinderopvang

Living the good life

Neem een duik in het zwembad en ontspan in het bubbelbad, de sauna of het stoombad. Relax daarna met een drankje in The Coffee Club. Je voelt je helemaal opgeladen na je bezoek!

Living the good life

Maak je doelen waar

Afvallen, kracht opbouwen of meer ontspannen? Bij Club Pellikaan krijg je gratis advies van een fitcoach. Aan de hand van een persoonlijk succesplan helpen we je op weg in de fitness en adviseren we welke training of groepsles het beste bij jou en jouw doel past. Sluit je een lidmaatschap af bij Club Pellikaan? Dan heb je onbeperkt toegang tot al onze faciliteiten. Doe bijvoorbeeld mee met een groepsles, ontspan in de wellness en sla een balletje op de tennis- of squashbaan. In Tilburg hebben we ook padel. Benieuwd naar begeleiding van een fitcoach? Of de faciliteiten van een club bij jou in de buurt? Bekijk het via onderstaande buttons. 

Veilig sporten

We hebben maatregelen genomen om sporten in de club zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo wordt het bezoek gereserveerd via de Club Pellikaan booking app. Daarmee zorgen we voor een veilige doorstroom en voldoende afstand tussen jou en anderen in de club. Ook besteden we in deze periode nog meer aandacht aan een uitstekende hygiëne. 

Veilig sporten

Join the club

Wil je meer weten over de tarieven of veiligheidsregels? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we contact met je op. Je kunt je aanmelden voor het outdoor programma. Alle faciliteiten binnen de club blijven gesloten tot nader bericht.

Contact