Dit is een preview van agenda item "Stichting Supervrouw".

Contact Lid worden

Stichting Supervrouw

30 Sep 2021

Stichting Supervrouw is een stichting die vrouwen helpt tijdens en na het borstkankertraject door middel van verschillende behandelingen, producten en andere acties. Op dit moment loopt er een veiling; een workout sessie met Tanja Jess.

Veiling

Stichting Supervrouw is een stichting die vrouwen helpt tijdens en na het borstkankertraject door middel van verschillende behandelingen, producten en andere acties.

Op dit moment loopt er een veiling via Stichting Supervrouw; een work-out sessie met Tanja Jess. Tanja is een bekende Nederlandse actrice. Ze speelde Bowien Galema in Goede Tijden Slechte Tijden, had rollen in Baantjer, Mees Kees, Flikken Maastricht en nog veel meer. Ze presenteerde onder andere Temptation Island, Paradise Hotel en RTL Breakfast Club. Deze veelzijdige vrouw schreef zelfs een boek. Tanja is getrouwd met Charly Lukse (zanger/acteur) en samen hebben ze twee zonen.

Wil jij sporten met Tanja Jess?

Elke maandag doet Tanja op Insta #MONDAYMOVES, ze houdt haar figuur in shape door lekker te sporten. Heb jij zin om samen met haar een workout te doen bij ons op de club? Breng dan een bod uit op deze veiling*! Wie weet ben jij binnenkort degene die met haar aan het sporten is! 

*Let op: de workout sessie is alleen voor vrouwen.