Contact Lid worden

Nieuw begeleidingsplan Apeldoorn

01 Jan 2019 t/m 28 Feb 2019

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Sinds december is het nieuwe begeleidingsplan ingegaan! Dat betekent: begeleiding die nóg persoonlijker en doelgerichter is, met veel meer flexibiliteit.

Begeleiding van de Fitcoach

Wil je nu écht je doelen behalen? De Fitcoaches van Club Pellikaan gaan je hierbij helpen! Of het nu gaat om afvallen, kracht opbouwen of een duurzaam voedingspatroon aanleren: met het nieuwe begeleidingsplan krijg je persoonlijke aandacht, gericht op jouw aandachtsgebied.

1. Persoonlijk succesplan

Het persoonlijk succesplan is een coachingsgesprek van 30 minuten. Op basis van jouw wensen, behoeften én (sport/medische) geschiedenis bepaal je je trainingsdoelen. Na het bespreken van het persoonlijk succesplan volg je twee workshops van 45 minuten die je klaarstomen voor de door jou gekozen 4-weekse training: functionele training of krachttraining. 

2. Functionele training & Krachttraining

Heb je de twee workshops gevolgd en klaar voor de start? Dan gaan we aan de slag met de 4-weekse training! We hebben twee verschillende soorten, maar meedoen aan beide kan ook. De training is een 'small group training' die uit maximaal 4 personen bestaat, dus persoonlijke aandacht en gerichte coaching. De workshops en trainingen worden in overleg met jou gepland. 

3. Medical Health Clinic 

Heb je blessures of andere klachten? Dan is het mogelijk om hulp in te schakelen van onze medische partners van de Medical Health Clinic. Dit bespreken we uiteraard tijdens het samenstellen van jouw persoonlijk succesplan, maar inplannen op een later moment kan natuurlijk ook.

4. Inzicht op je voedingsinname

De juiste voedingsinname helpt je om sneller je trainingsdoel te behalen. Daarom kijk je samen met je Fitcoach naar je voedingspatroon. Hierbij promoot hij/zij geen speciale diëten of producten, maar wordt er gekeken naar je huidige voedingspatroon.  Wil je nog dieper ingaan op je voeding? Dan helpt één van onze partners van de Medical Health Clinic je graag! 

5Evaluatiegesprekken

Na iedere vier weken evalueer je met je Fitcoach de laatste periode. Hoe gaat het, vind je het leuk of zijn er aanpassingen nodig? Tijdens het weegmoment wordt je vooruitgang gemeten en bespreken jullie het vervolgplan. Indien nodig, word je bijgestuurd. Alles om jouw doelen te behalen!

Aan de slag met de Fitcoach? 

Goed bezig! Maak een afspraak bij de receptie of bij de fitnessbalie.