Lid worden

Parkeren op de club

01 Sep 2019 t/m 30 Sep 2019

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

We vinden het belangrijk dat jij als lid makkelijk je auto kwijt kunnen op ons parkeerterrein. Om die reden hebben wij slagbomen geplaatst. Wat betekent dit voor jou?

Waarom slagbomen?

We merkten het afgelopen jaar dat bezoekers van de club hun auto niet altijd kwijt konden op ons terrein. De belangrijkste reden hiervoor was dat onze parkeerplekken ook werden gebruikt door anderen die niet voor de club kwamen. Om die reden zijn er nu slagbomen bij de entree van ons parkeerterrein geplaatst. Zo kun je voortaan makkelijker parkeren, omdat alleen clubbezoekers nog toegang hebben tot ons terrein. 

Waarom slagbomen?

Wat betekent dit voor jou?

Je kunt het parkeerterrein alleen af met een 'druppel' of een muntje. 

Druppel
Als lid kun je een druppel aanschaffen bij de receptie. Hier betaal je een borg van 5 euro voor, die je uiteraard terugkrijgt wanneer je de druppel weer inlevert. Deze druppel kun je tijdens je lidmaatschap bij je houden en gebruiken voor het parkeren. 

Uitrijmunt
Ben je geen lid, maar bezoek je wel de club vanwege een afspraak bij bijvoorbeeld ons Medical Health Clinic? Dan kun je na je bezoek een uitrijmunt afhalen bij de receptie. Hiervoor hoef je uiteraard niet te betalen. 

Wat betekent dit voor jou?